תפוחי אדמה ובטטות קריספיים מעולים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

תפוחי אדמה ובטטות קריספיים מעולים

להיט! התוספת אצלי בבית, נחטפת תמיד, הירקות קריספיים בפה וכל כך טעימים, התוספת הכי טובה שהכנתי, נהדרת לאירוח וסתם להכנה למשפחה. טעים, טעים וכמובן קלי קלות הכנה.

מרכיבים:

4 תפוחי אדמה שעברו חצי בישול
2 בטטות שעברו חצי בישול
1/3 כוס שמ”ז
2 כפות שמ”ז
3 כפות פירורי לחם
2 כפיות פפריקה
פטרוזיליה קצוצה
כמון
מל”פ (מלח פלפל)

הכנות:

1. לחתוך את הירקות לפרוסות. לערבב את כל המצרכים (חוץ מ 2 כפות שמ”ז) לצפות את תפוחי האדמה והבטטות מכל הכיוונים. לסדר את הפרוסות בתבנית. להוסיף למשרה שנשאר בקערה 2 כפות שמ”ז ולערבב. לצקת בעזרת כף את שארית המשרה על הירקות.

2. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני 180 מעלות, בסביבות 45 שעה או עד שהירקות רכים.

הערות:
לא לערבב. מעולה !

48906 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

בר : “מתכון מדהים עשיתי בלי פיטרוזיליה, ויצא פשוט מושלם!
ובכללי נהנית מאוד מהאתר כל מתכון שניסיתי יצא מושלם! תודה לך.”

ג’וליה : תודה ניקי, יצא סוף הדרך!

204
תגובות

  הרשם  
עדכן
רוית

היי ניקי,ראשית רוצה להחמיא לך על המתכונים הנהדרים.2 שאלות:1) חימום רגיל או בטורבו? תוכלי להסביר בהזדמנות מה ההבדל בין טורבו לרגיל ומתי כל מצב מתאים? תודה 2) האם הפיזור של הירקות צריך להיות שטוח/ישר או שאפשר אחד על השני? התבנית שלי לא מספיק גדולה ולא היה מקום לפזר הכל על התחתית.תודה

תמר

מה זה חצי בישול ?

שרונה

שלוםבמתכון כתוב גם על הבטטות -חצי בישולובתגובות את מציינת שרק תפוחי האדמה צריכים לעבור חצי בישול .מה נכון?

1 12 13 14