תפוחי אדמה ובטטות קריספיים מעולים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

תפוחי אדמה ובטטות קריספיים מעולים

להיט! התוספת אצלי בבית, נחטפת תמיד, הירקות קריספיים בפה וכל כך טעימים, התוספת הכי טובה שהכנתי, נהדרת לאירוח וסתם להכנה למשפחה. טעים, טעים וכמובן קלי קלות הכנה.

מרכיבים:

4 תפוחי אדמה שעברו חצי בישול
2 בטטות שעברו חצי בישול
1/3 כוס שמ”ז
2 כפות שמ”ז
3 כפות פירורי לחם
2 כפיות פפריקה
פטרוזיליה קצוצה
כמון
מל”פ (מלח פלפל)

הכנות:

1. לחתוך את הירקות לפרוסות. לערבב את כל המצרכים (חוץ מ 2 כפות שמ”ז) לצפות את תפוחי האדמה והבטטות מכל הכיוונים. לסדר את הפרוסות בתבנית. להוסיף למשרה שנשאר בקערה 2 כפות שמ”ז ולערבב. לצקת בעזרת כף את שארית המשרה על הירקות.

2. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני 180 מעלות, בסביבות 45 שעה או עד שהירקות רכים.

הערות:
לא לערבב. מעולה !

9472 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

בר : “מתכון מדהים עשיתי בלי פיטרוזיליה, ויצא פשוט מושלם!
ובכללי נהנית מאוד מהאתר כל מתכון שניסיתי יצא מושלם! תודה לך.”

ג’וליה : תודה ניקי, יצא סוף הדרך!

186
תגובות

  הרשם  
עדכן
שם

אני כ”כ מוקסמת ממך, מהאתר ומכל המתכונים עד שאני הולכת לאיבוד ולא סגורה על עצמי מה ארצה להכין מרוב שהכל נראה מדהים וטעים כ”כ!!

שם

Ann (לא רשום) | 18.10.2011 – 22:12
מעולה! נטרף…לא נשאר פירור.

שם

שלום ניקי, אחלה אתר! אמרו לי שכל מתכון יוצא פצצה ואני מתחילה לנסות עכשיו… יש לי המון קמח מצה בבית – יש מצב שזה יעבוד במקום פירורי הלחם?

שמחה

הי
עשיתי אתמול,לא שמתי כמון,יצא מאד מאד טעים.
חבל על הזמן.מעולה.

שם

אנונימי (לא רשום) | 28.01.2012 – 19:57
מוצלח מאד.

שם

בועז אבירם (לא רשום) | 10.02.2012 – 14:03
מתכון מוצלח וממולץ מאוד

תודה!!!

שם

כמה זמן זה בערך חצי בישול, ואיך אני יודעת שזה מספיק?

1 2 3 13