תפוחי אדמה ובטטות קריספיים מעולים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

תפוחי אדמה ובטטות קריספיים מעולים

להיט! התוספת אצלי בבית, נחטפת תמיד, הירקות קריספיים בפה וכל כך טעימים, התוספת הכי טובה שהכנתי, נהדרת לאירוח וסתם להכנה למשפחה. טעים, טעים וכמובן קלי קלות הכנה.

מרכיבים:

4 תפוחי אדמה שעברו חצי בישול
2 בטטות שעברו חצי בישול
1/3 כוס שמ”ז
2 כפות שמ”ז
3 כפות פירורי לחם
2 כפיות פפריקה
פטרוזיליה קצוצה
כמון
מל”פ (מלח פלפל)

הכנות:

1. לחתוך את הירקות לפרוסות. לערבב את כל המצרכים (חוץ מ 2 כפות שמ”ז) לצפות את תפוחי האדמה והבטטות מכל הכיוונים. לסדר את הפרוסות בתבנית. להוסיף למשרה שנשאר בקערה 2 כפות שמ”ז ולערבב. לצקת בעזרת כף את שארית המשרה על הירקות.

2. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני 180 מעלות, בסביבות 45 שעה או עד שהירקות רכים.

הערות:
לא לערבב. מעולה !

9473 צפיות 13 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

בר : “מתכון מדהים עשיתי בלי פיטרוזיליה, ויצא פשוט מושלם!
ובכללי נהנית מאוד מהאתר כל מתכון שניסיתי יצא מושלם! תודה לך.”

ג’וליה : תודה ניקי, יצא סוף הדרך!

186
תגובות

  הרשם  
עדכן
רחלי

הי ניקי
כמה כמון לשים?

הדס

הי ניקי, כבר חתכתי את התפו”א לפרוסות ושכחתי לחלוט אותם. מה עדיף? לחלוט בפרוסות או פשוט להכניס ככה לתנור?
תודה רבה לך על רעיונות נפלאים!!!

עדי

הי 🙂
האם ניתן להחליף את הפטרוזיליה בבזיליקום?

עינב

הכנתי היום לאחים שלי, חוסל תוך דקות! את מדהימה ניקי 🙂

נעמי

אוף בעלי עוד רגע מסיים את התבשיל והארוחה עוד לא התחילה

נעמי

אוף בקצב הזה בעלי יסיים את כל התבשיל לפני שהאורחים מגיעים!

חני לב

זה פשוט ‘אוח’ גדול… עונג של הכנה ועוד יותר עונג של גירוד השאריות—
הפאי רועים-אדיר, המאפינס בטטה- כמעט לא נשאר לשבת! וכו’
אני שונאת לטגן, ומחפשת מתכון לשניצלים בתנור, שמתאים לגלאי חמש ומטה,אם יש לך כמה מתכונים, שאוכל לבחור את התיבול המתאים לנו.
ו…ניקי,מאז שמצאתי את האתר שלך,בערך לפני חודש, התחלתי לאהוב את המטבח (חוץ מהררי הכלים)!!!! תודות!!!