תפוחי אדמה ובטטות קריספיים מעולים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

תפוחי אדמה ובטטות קריספיים מעולים

להיט! התוספת אצלי בבית, נחטפת תמיד, הירקות קריספיים בפה וכל כך טעימים, התוספת הכי טובה שהכנתי, נהדרת לאירוח וסתם להכנה למשפחה. טעים, טעים וכמובן קלי קלות הכנה.

מרכיבים:

4 תפוחי אדמה שעברו חצי בישול
2 בטטות שעברו חצי בישול
1/3 כוס שמ”ז
2 כפות שמ”ז
3 כפות פירורי לחם
2 כפיות פפריקה
פטרוזיליה קצוצה
כמון
מל”פ (מלח פלפל)

הכנות:

1. לחתוך את הירקות לפרוסות. לערבב את כל המצרכים (חוץ מ 2 כפות שמ”ז) לצפות את תפוחי האדמה והבטטות מכל הכיוונים. לסדר את הפרוסות בתבנית. להוסיף למשרה שנשאר בקערה 2 כפות שמ”ז ולערבב. לצקת בעזרת כף את שארית המשרה על הירקות.

2. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני 180 מעלות, בסביבות 45 שעה או עד שהירקות רכים.

הערות:
לא לערבב. מעולה !

9482 צפיות 22 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

בר : “מתכון מדהים עשיתי בלי פיטרוזיליה, ויצא פשוט מושלם!
ובכללי נהנית מאוד מהאתר כל מתכון שניסיתי יצא מושלם! תודה לך.”

ג’וליה : תודה ניקי, יצא סוף הדרך!

186
תגובות

  הרשם  
עדכן
בטי

היי ניקי כמה זמן זה חצי בישול?

אריאלה

יצא פגז!! תענוג פשוט תענוג אין עליך סוף סוף יש לי חשק להכנס למטבח. כל יום אני מבקרת באפליקציה שלך כל יום ולא מתאכזבת.

אושרת

ניקי בוקר טוב
הבת שלי אוהבת את ירקות בצורת ציפס
האם זה בסדר לחתוך כציפס ולאפות

פנינה

היי ניקי איזה פירורי לחם לשים? מוזהבים או רגילים?
תודה מראש

מירי

ניקי יקרה ערב טוב.
התפו”א יצאו מהממיםםםםם!
האמת שידעתי שייצאו סוף כמו כל המתכונים שלך, אבל לא שיערתי עד כדי כך..
צבעוניים וקריספיים, בכלום עבודה!
הילדים באים מידי פעם ורק “טועמים..” מקווה שישאירו משהו לשבת..
תבורכי מפי עליון ושבת שלום ומבורך,
מירי.

חנה

אפשר כוסברה במקום פטרוזלייה?

ברק ברונר

כתוב 2 כפות שמן זית ואז שליש כוס שמן זית . למה הכוונה?