תפוחי אדמה ועגבניות בתנור
תפוחי אדמה ועגבניות בתנור, תוספת כל כך פשוטה וכל כך טעימה. בזמן האחרון אני מכינה אותה כל הזמן היא נטרפת אצלי. כל פעם מחדש אני כועסת על עצמי שלא הכנתי יותר. השילוב של העגבניות ותפוחי האדמה הוא שילוב מושלם, תפוחי אדמה רכים רכים ממש מתפרקים בפה.
בשביל אוכל טעים לא צריך לעבוד קשה וזה מה שיפה במנה הזו כלום עבודה ומקבלים תוספת מעולה.
מרכיבים:
4 – 5 תפוחי אדמה חתוכים לפרוסות
עגבניות שרי חצויות (כמה שיותר)
2 כפות פטרוזיליה מיובשת
שמן זית בנדיבות
כפית א. שום
חצי כפית חוואיג`
חצי כפית כמון
כפית פפריקה
פלפל שחור גרוס טרי
מלח
הכנות:
1. להרתיח מים, להמליח, להכניס את תפוחי האדמה ולבשל חצי בישול לסנן.
2. לערבב את התבלינים והפטרוזיליה להוסיף לתפוחי אדמה והעגבניות מעל להזליף שמ"ז בנדיבות, לערבב היטב ובעדינות שהכל יצופה
3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 30 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
גולשים מכינים וממליצים:
בתשבע : "כרגיל מתכון מעולה פשוט וטעים"
תמרה : "הכנתי ויצא יותר מדי טעים"
מלי "חייבת להחמיא.. הכנתי לשבת וזה פשוט מתכון נהדר.. הפטרוזיליה והשרי פשוט הופכים את התפו"א לחגיגה.. מומלץ ביותר! תודה לך ניקי"
אפרת : "הכנתי את המנה לשבת ויצא מדהים תודה רבה!
האתר שלך מצויין יש בו הכל. הבת שלי ואני משתמשות בו הרבה.
יישר כח!"
אנונימי : "תודה רבה! יצא ממש טעים!"
נופר : "מעולה!
תודה ניקי!"