לביבות ירק טעימות ביותר
כל המתכון נולד מאלתור שלי במטבח והכל התחיל מ 2 פיתות שאף אחד לא רצה לאכול משם תוך 15 דקות הגשתי לביבות ירק יפהפיות הן באמת יצאו יפות זהובות פריכות ואף אחד לא ניחש מה יש בפנים זה כמו לביבה בהפתעה.
מתכון של אימא שמאלתרת לפי מה שיש במטבח כדי שיהיה לי מה להגיש לארוחת ערב ולפעמים מכל האלתורים יוצאים דברים טובים ובדרך לא זורקים שום דבר.
15 לביבות
מרכיבים:
2 פיתות
2 תפוחי אדמה מגורדים
ביצה גדולה
בצל בינוני חתוך לקוביות קטנות
כפית שום כתוש
100 ג' פטרוזיליה קצוצה
פלפל שחור גרוס
כפית מלח
הכנות:
1. לחמם מחבת עם 2 – 3 כפות שמן לטגן את הבצל עד הזהבה קלה ולהעביר לקערה, לחתוך את הפיתות לקוביות קטנות לשים בקערה לכסות במים להמתין 5 דקות לסנן לסחוט ולקצוץ.
2. להעביר את הבצל לקערה לסחוט את התפוחי אדמה להוסיף יחד עם הפיתות, פטרוזיליה, ביצים, שום ותבלינים ולערבב לתערובת אחידה.
3. לחמם מחבת עם שמן בכמות שתכסה את התחתית להכין קציצות ולשטח לטגן משני הצדדים עד הזהבה יפה ולהניח על נייר סופג.
גולשים מכינים וממליצים:
אביה : "זה כבר פעם שניה שאני מכינה את זה זה ממש טעים תודה רבה לך !!"