לביבות תפוחי אדמה קריספיות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות תפוחי אדמה קריספיות

לביבות תפוחי אדמה קריספיות

טעים טעים טעים, הבת שלי הגדירה את זה הכי טוב “אמא זה כמו לתת ביס בלביבת צ’יפס” זה קריספי זה טעים וזה נחטף!
לביבות טעימות שכיף לאכול זהובות ורכות בפנים קריספיות בחוץ. מתאימות לכל השנה לא רק לחנוכה.

מרכיבים:

3 תפוחי אדמה
(כ 800 ג’ )
4 כפות שמן
ביצה
כף גדושה מאוד קמח
כפית מלח


הכנות:

1. להרתיח מים ולבשל את התפוחי אדמה כ 10 דקות, לקרר כ 30 דקות.

2. לגרד את תפוחי האדמה, להוסיף את שאר המצרכים ולהמליח.

3. להכין לביבות וקצת לשטח, לחמם מחבת עם שמן בכמות שתכסה את התחתית לטגן משני הצדדים עד שמזהיב יפה.

לטרוף!

כדאי לדעת ש…
הלביבות לא הכי קלות להכנה מומלץ לעבוד עם ידיים רטובות כל הזמן, הלביבות קריספיות כשהן מוכנות יותר מאוחר הפריכות נעלמת זה לא מוריד מהטעם הנפלא.
אפשר להכין יום מראש ולתת חימום קל בתנור, נהדרות גם בטמ”פ החדר, מתאימות לפיקניק.
לא ניתן להכין את העיסה מראש, לעבוד מהר כי הירקות מגירים נוזלים.

14151 צפיות 78 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לביבות תפוחי אדמה קריספיותלביבות תפוחי אדמה קריספיותלביבות תפוחי אדמה קריספיות

גולשים מכינים וממליצים:

סימה : “ניקי יקירה זה כזה מתכון פשוט! כלום חומרים וכזה טעים! יאמי! יאמי! טרפנו… תודה את גאונית!”

רחל : “ניקי תודה רבה!! הכנתי כמות גדולה פי 6(!) כי אני יודעת מראש שהמתכונים שלך מוצלחים, ולא טעיתי. יצא מעולה! בנוסף הבישול המקדים חוסך המון זמן של טיגון.”

זהר : “וואוו, ניקי, יצא טעים רצח…”

אסתי : “ניקימדהימה!!
יצא מטריףףףף!! אין לך מושג עשיתי אותם לערב לביבות עם המשפחה וליקקנו אצבעות!
מתכון פשוט וניפלא
אין עליך!!”

יפית : “הקריספיים שלך מעולים! אם זה התפו”א או העוף פשוט מוצלח!!!! תודה רבה יאמי!…”

גילה : ” יצא טעים טעים! כמו כל מה שאת נותנת…. כמעט בכל שבוע יוצא לי להכין 2-3 דברים שלך…. האתר זה הספר מתכונים שלי…”

נעה : “ניקי אין מחמאה שלא אמרו לך את פשוט מחזירה העטרה ליושנה ומעודדת אותנו שליחה נאמנה תביני שלא רק מחמאות אלה שלום בית ופירגונים בלי סוף תודה רבה לך אשת חיל;)”

רחלי : “הלביבות יצאו מעולות!!!כל המתכונים שלך מעולים”


76
תגובות

  הרשם  
עדכן
רחלי

ניקי את אלופה – הלביבות יצאו מעולות!!!כל המתכונים שלך מעולים

דוד

כל הכבוד על האפליקציה ועל המתכונים.שאלה קטנה, לקרר במקרר או בטמפרטורת החדר?תודה רבה

רינה מ.

היי ניקי ‘לה.
חשבתי מה להכין ליום השלישי של החג, אולי זו הפעם ה20 שאני באתר השבוע.
ראיתי את המתכון וישר הלכתי להכין.
אם הייתי יכולה להראות לך מה קורה במטבח עכשיו היית מבינה כמה שווה היה.
לביבת/ציפס.. הבנות מחכות הריח מגרה…
בקיצור תכף נחטף מהצלחת!!

תודה רבה ניקי אלופה כרגיל!
חנוכה שמח.

1 3 4 5