יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

לביבות אפויות מתכוני ירקות - צמחוני מתכוני תפוחי אדמה מתכונים טבעוניים מתכונים לחנוכה מתכונים לתשעה באב פשטידות

לביבות תפוחי אדמה קריספיות

6 דצמבר 2015
(Visited 55,787 times, 2 visits today)
לביבות תפוחי אדמה קריספיות

לביבות תפוחי אדמה קריספיות

טעים טעים טעים, הבת שלי הגדירה את זה הכי טוב “אמא זה כמו לתת ביס בלביבת צ’יפס” זה קריספי זה טעים וזה נחטף!
לביבות טעימות שכיף לאכול זהובות ורכות בפנים קריספיות בחוץ. מתאימות לכל השנה לא רק לחנוכה.

מרכיבים:

3 תפוחי אדמה
(כ 800 ג’ )
4 כפות שמן
ביצה
כף גדושה מאוד קמח
כפית מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • לחם רך ואוורירי

    בא לכם להכין לחם רך ואוורירי לשבת ? בעצם למה לא להכין לארוחת ערב ?
    לחם חלומי תסתכלו בסרטון ותראו כמה רך הוא יוצא, מסוג הלחמים שאי אפשר להפסיק לאכול.
    אני רוצה לגלות לכם סוד הכנתי אותו ללא מערוך הכל בידיים ועכשיו אתם חושבים שזה יותר קשה ומי בכלל צריך את זה אז לא בכלל לא קשה והסברתי בסרטון איך לעבוד עם הבצק שיצא הכי טוב.
    מתכון חובה בכל בית אין כמו הלחם הזה בקלות ההכנה ובתוצאה הסופית, מרקם מעולה של בצק שמרים. אין כמו לפתוח את היום עם ריח של אפייה של לחם רך ואוורירי ממכר וסופר טעים.

    2 לחמים

  • מאפה בצל ופטריות

    תנו לי לאכול את המאפים הקטנים האלה כמה שיותר, פשוט להכנה ולא יאומן כמה טעים יוצא.
    זה הולך כמנה ראשונה כשמארחים או להגיש ליד צלחת מרק או לארוחת ערב כשבא לאכול משהו שונה.
    צהריים ? ברור שהולך זה פרווה וזה מתאים לכל.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד קטן לא סתם מילאתי רציתי שיצא טוב לכן עשיתי משהו נוסף, רוצים לדעת מה ? תקראו את המתכון או תראו את הסרטון שם זה בטוח יהיה הכי ברור.
    לפעמים משהו קטן נותן שדרוג נהדר ומקבלים מאפים טעימים ברמות! אני חייבת לומר לומר שהם יפים יותר בדרך הזאת. ערימה גדולה בהגשה במרכז השולחן ותוך 5 דקות לא נשאר כלום. אני כותבת מראש תכינו הרבה ותתכוננו להתאהב 🙂

    15 יחידות

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

  • פשטידת קישואים פרווה

    איזה כיף להכין פשטידה כזאת יפהפייה לשבת, לקח לי 10 דקות והכנסתי אותה תנור, איזה ריחות טובים היו לי במטבח 🙂
    לפעמים נדמה שלהכין פשטידה זה פרוייקט ואני רוצה לומר לכם שזה ממש לא כך בסך 10 דקות בהגזמה ולתנור.
    יוצאת ממש פשטידה עוגה שנפרסת נהדר, תראו כמה שהיא יפה ואפילו הכנתי אותה פרווה.
    אני רוצה לומר לכם שזאת אחת הפשטידות הכי טובות שהכנתי איזה טעם מעלף!
    שוברים את הראש איך לשדרג את ארוחת הערב ? תעצרו הגעתם למקום הנכון, תוך שעה יש פשטידה על השולחן חמה וטעימה.

    תבנית 24 או אינגליש קייק רחבה 33X13

הכנות:

1. להרתיח מים ולבשל את התפוחי אדמה כ 10 דקות, לקרר כ 30 דקות.

2. לגרד את תפוחי האדמה, להוסיף את שאר המצרכים ולהמליח.

3. להכין לביבות וקצת לשטח, לחמם מחבת עם שמן בכמות שתכסה את התחתית לטגן משני הצדדים עד שמזהיב יפה.

לטרוף!

כדאי לדעת ש…
הלביבות לא הכי קלות להכנה מומלץ לעבוד עם ידיים רטובות כל הזמן, הלביבות קריספיות כשהן מוכנות יותר מאוחר הפריכות נעלמת זה לא מוריד מהטעם הנפלא.
אפשר להכין יום מראש ולתת חימום קל בתנור, נהדרות גם בטמ”פ החדר, מתאימות לפיקניק.
לא ניתן להכין את העיסה מראש, לעבוד מהר כי הירקות מגירים נוזלים.

לביבות תפוחי אדמה קריספיותלביבות תפוחי אדמה קריספיותלביבות תפוחי אדמה קריספיות

גולשים מכינים וממליצים:

סימה : “ניקי יקירה זה כזה מתכון פשוט! כלום חומרים וכזה טעים! יאמי! יאמי! טרפנו… תודה את גאונית!”

רחל : “ניקי תודה רבה!! הכנתי כמות גדולה פי 6(!) כי אני יודעת מראש שהמתכונים שלך מוצלחים, ולא טעיתי. יצא מעולה! בנוסף הבישול המקדים חוסך המון זמן של טיגון.”

זהר : “וואוו, ניקי, יצא טעים רצח…”

אסתי : “ניקימדהימה!!
יצא מטריףףףף!! אין לך מושג עשיתי אותם לערב לביבות עם המשפחה וליקקנו אצבעות!
מתכון פשוט וניפלא
אין עליך!!”

יפית : “הקריספיים שלך מעולים! אם זה התפו”א או העוף פשוט מוצלח!!!! תודה רבה יאמי!…”

גילה : ” יצא טעים טעים! כמו כל מה שאת נותנת…. כמעט בכל שבוע יוצא לי להכין 2-3 דברים שלך…. האתר זה הספר מתכונים שלי…”

נעה : “ניקי אין מחמאה שלא אמרו לך את פשוט מחזירה העטרה ליושנה ומעודדת אותנו שליחה נאמנה תביני שלא רק מחמאות אלה שלום בית ופירגונים בלי סוף תודה רבה לך אשת חיל;)”

רחלי : “הלביבות יצאו מעולות!!!כל המתכונים שלך מעולים”

הרשם
עדכן
112 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

בזכותך ניקי הבן שלי הסכים לאכול לביבות תפו”א פעם ראשונה. ובגללך נאלצתי להכין אותן גם היום, למרות שחנוכה עבר מזמן. ולצערי הפעם יצאו אפילו טוב יותר אז ממש קשה לי להתאפק מלקחת עוד

היי ניקי, מה שלומך? הנכדה שלי ביקשה ממני להכין לה לביבות (נראה מתי הסגר יסתיים כדי שיבואו אלי), איזה מהמתכונים את ממליצה לי? שיהיה רק לביבה עם תפו”א בבקשה. לגבי המתכון הזה, האם לבשל תפו”א עם או בלי הקליפה? האם לקרר בחוץ אחרי הבישול או במקרר? תודה מראש

שלום רב
האם אפשר לבשל את תפוחי האדמה כמה שעות מראש?

נראות מעולה, האם אפשר לאפות במקום לטגן?

החומרים לא נדבקו ולקח מלא מלא זמן הטיגון – משהו כמו חצי שעה כל צד – אפשר הדרכה מה לא עשיתי בסדר?

אפשר להוסיף גזר

כמה לביבות יוצאות? תודה מראש