חטיף תפוחי אדמה קריספי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חטיף תפוחי אדמה קריספי

חטיף תפוחי אדמה קריספי

אחד הדברים הטובים שיש וזה כל כך פשוט. חטיף מושלם לארוחת ערב או סתם כשבא משהו לנשנש, אי אפשר לעמוד בפני זה שווה ביותר להכין. זה הדבר הכי קריספי שיש.

15 חטיפים

מרכיבים:

3 תפוחי אדמה
(כ 800 ג’ )
4 כפות שמן
כף גדושה קמח
כפית מלח

הכנות:

1. להרתיח מים ולבשל את התפוחי אדמה כ 10 דקות, לקרר כ 30 דקות.

2. לגרד את תפוחי האדמה, להוסיף את שאר המצרכים ולהמליח.

3. ליצור קציצות קטנות, קצת לשטח.

4. לחמם מחבת עם שמן בכמות שתכסה את התחתית.

5. לטגן משני הצדדים עד שמזהיב.

לטרוף!

הערות
אפשר לאפות זה לא יצא קריספי אבל טעים.
זה קריספי ברגע שזה יורד מהאש, אחר כך טעים אבל לא קריספי.

10657 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חטיף תפוחי אדמה קריספיחטיף תפוחי אדמה קריספיחטיף תפוחי אדמה קריספי

גולשים מכינים וממליצים:

סימה : “ניקי יקירה זה כזה מתכון פשוט! כלום חומרים וכזה טעים! יאמי! יאמי! טרפנו… תודה את גאונית!”

זהר : “וואוו, ניקי, יצא טעים רצח…”

אסתי : “ניקימדהימה!!
יצא מטריףףףף!! אין לך מושג עשיתי אותם לערב לביבות עם המשפחה וליקקנו אצבעות!
מתכון פשוט וניפלא
אין עליך!!”

יפית : “הקריספיים שלך מעולים! אם זה התפו”א או העוף פשוט מוצלח!!!! תודה רבה יאמי!…”

גילה : ” יצא טעים טעים! כמו כל מה שאת נותנת…. כמעט בכל שבוע יוצא לי להכין 2-3 דברים שלך…. האתר זה הספר מתכונים שלי…”

נעה : “ניקי אין מחמאה שלא אמרו לך את פשוט מחזירה העטרה ליושנה ומעודדת אותנו שליחה נאמנה תביני שלא רק מחמאות אלה שלום בית ופירגונים בלי סוף תודה רבה לך אשת חיל;)”

ענבר : “ניקי היקרה.. בזכותך נכנסתי למטבח ואין יום שאני לא מבשלת מהאתר שלך. הכנתי את הלביבות האלה ובתור טבעונית סופסוף מצאתי לביבות בלי ביצה שלא מתפרקות.. :)”

92
תגובות

  הרשם  
עדכן
רחל דנאי

האם אפשר להוסיף ביצה ?
האם ניתן להוסיף בצל מגורד או מטוגן ?

אסתי

ניקימדהימה!!
יצא מטריףףףף!! אין לך מושג עשיתי אותם לערב לביבות עם המשפחה וליקקנו אצבעות!
מתכון פשוט וניפלא
אין עליך!!

גילה

הקירור של התפו”א זה ממש חובה? או שאפשר מיד לגרד?

מעיין

ניקי, פה ושם אני לוקחת ממך מתכונים ולא מגיבה, אבל זהו אני כבר לא יכולה להתאפק, האתר שלך פשוט מ-ד-ה-י-ם!!! איך האתר מסודר וברור, התגובות המהירות והנעימות וכמובן המתכונים הפשוטים והמעולים אחד אחד!!! המשיכי לעשות חייל ולהכניס פשטות ואיכות לבתי ישראל, אשרייך!!

יעל

הכנתי את הגירסא האפויה לפי ההוראות שנתת ליעל (אחרת), יצא מוצלח מאד. תודה
רציתי לשאול אם צריך לבשל את תפוה”א 10דק’ במים שכבר רתחו או להרתיח כמו בפירה?. תודה

נטלי

אין דברים כמוך !!!
יצא מעולה , הכנתי גם את הלביבות בטטה!!!

איילת

ניקי שלום,
ראשית תודה על מתכונים משובחים!!!!|
האם אפשר להוסיף בצל ופטרוזיליה או שמיר לתערובת?