יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני ירקות - צמחוני מתכוני תפוחי אדמה מתכונים טבעוניים מתכונים לסוכות מתכונים לפסח תוספות

תפוחי אדמה מעוכים

7 פברואר 2016
(Visited 37,496 times, 4 visits today)
תפוחי אדמה מעוכים

תפוחי אדמה מעוכים

תתכוננו להתאהב, זה אחד המתכונים הכי טובים לתפוחי אדמה שווה בטירוף ומומלץ בחום. תכינו כמות זה מתחסל מהר. אני מבטיחה שזה מעולה. תפוחי אדמה ללקק ת’אצבעות מתכון נהדר.

מרכיבים:

תפוחי אדמה מקולפים בגודל בינוני כמה שרוצים
אני ממליצה למלא את התבנית של התנור
שמן קנולה
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

  • פלאפל אפוי עם שיבולת שועל

    מי לא אוהב פלאפל ? אחד הדברים הכי כיפיים לאכול עם ירקות וטחינה, הקציצות חומוס הנהדרת הזאת עם המון עשבי תיבול אין עליה בעולם תנו לי כמה שיותר.
    הדבר שאני פחות אוהבת ולא מתחברת היא העובדה שצריך לטגן בלא מעט שמן בשביל לקבל פלאפל טוב ונשבר לי אני לא רוצה לטגן במיוחד אם אני מכינה לעיתים קרובות.
    אני מעדיפה פלאפל אפוי עם כמה שפחות שמן והחלטתי להפוך אותו ליותר בריא והוספתי שיבולת שועל בקיצור רק דברים טובים כי רציתי להפוך את הפלאפל ליותר בריא.
    היו לי ספקות בדרך הרי בשביל לקבל פלאפל טוב צריך לטגן ומי מכניס קוואקר פנימה לפלאפל ?
    אז הופתעתי ובגדול יצאו לי קציצות פלאפל מושלמות ויפהפיות. ומי שעדיין מעדיף מטוגן אפשר גם לטגן, אני ממליצה לאפות לפני אולי תופתעו, קצת בריאות לא הזיקה לאף אחד.

    20 קציצות

  • תפוחי אדמה מחורצים בתנור

    איזה מתכון מעולה! תפוחי אדמה אפויים רכים משגעים, מזה פשוט להכנה ומתקבל מעדן, תפוחי אדמה מושלמים לארוחה ואפילו לנישנושים קובייה אחרי קובייה…
    אם אפשר להמליץ תכינו הרבה תמלאו את התבנית כמה שיותר שלא תצטערו שהכל יגמר.
    אין כאן מצרכים כמעט תפוחי אדמה קצת שמן ומלח פלפל. אתם חושבים שנסחפתי ? המתכונים הכי טובים אלו המתכונים עם כלום מצרכים ולמי אין תפוחי אדמה בבית ?  תכינו ותתאהבו זאת תוספת נהדרת ליד מנה עיקרית ומי לא אוהב תפוחי אדמה ?  אני כבר מדמיינת את ארוחת השבת עם ערימת תפוחי אדמה במרכז השולחן איזה יאמי!

  • לחם רך ואוורירי

    בא לכם להכין לחם רך ואוורירי לשבת ? בעצם למה לא להכין לארוחת ערב ?
    לחם חלומי תסתכלו בסרטון ותראו כמה רך הוא יוצא, מסוג הלחמים שאי אפשר להפסיק לאכול.
    אני רוצה לגלות לכם סוד הכנתי אותו ללא מערוך הכל בידיים ועכשיו אתם חושבים שזה יותר קשה ומי בכלל צריך את זה אז לא בכלל לא קשה והסברתי בסרטון איך לעבוד עם הבצק שיצא הכי טוב.
    מתכון חובה בכל בית אין כמו הלחם הזה בקלות ההכנה ובתוצאה הסופית, מרקם מעולה של בצק שמרים. אין כמו לפתוח את היום עם ריח של אפייה של לחם רך ואוורירי ממכר וסופר טעים.

    2 לחמים

הכנות:

1. להרתיח סיר עם מים, בינתיים לקלף את תפוחי האדמה לשים במים ולבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים אבל לא מתפרקים, לקרר במקרר חצי שעה.

2. לחמם כל את התנור ל 190 מעלות כ 10 דקות מראש.

3. לסדר את תפוחי בתבנית עם נייר אפייה משומן, לתת מעיכה על כל תפוח אדמה עם המועך פירה.
להבריש כל תפוח אדמה בשמן ולהמליח. לפני שמועכים לשמן את המועך עם מעט שמן שהתפוח אדמה לא ידבק למועך.

4. לאפות 45 או עד שהתפוחי אדמה מקבלים צבע יפה.

מעולה!

גולשים מכינים וממליצים:

שירה : “תודה! תודה! ושוב תודה!!! אני מאוהבת….. כולנו…. פשוט ה-מתכון בה”א הידיעה….
מי שקורא שיכפיל וישלש כמויות כי זה מתחסל בשניות!”

שירלי : “ניקי שאת כותבת תתכוננו להתאהב אני רצה להכין. המתכון הזה גרם לנו לחייך והרבה 🙂 התאהבנו 🙂 טעים!”

סמדר : “טעים בטירוף נחטף וממכר כאחד!!!!!! את לא מפסיקה להפתיע… שאפו”

סמדר : “מדהים מדהים ניקי היקרה, הילדים טרפו!! וביקשו עוד רק שלא היה לי זמן להכין עוד “נגלה”, תבורכי במעשה ידייך”

מיאמי : “שלמות !! אין מילים לתאר איך דבר כל כך פשוט וככה טעים .
תודה ניק׳ילה שלנו :)”

מירב : “ניקי יצא מושלם תודה רבה!!! הילדים לא הפסיקו לבקש עוד והכנתי שק שלם של תפו”א (:”

יעל : “כבר המון זמן שאני רוצה לכתוב לך שאת פשוט מדהימה, ובזכותך גיליתי שגם אני יכולה לבשל ולאפות. המתכונים שלך קלים, ברורים, מפורטים ומעולים! תודה מכל הלב!
הכנתי את התפוחי האדמה והיו נהדריםםם!”

הרשם
עדכן
159 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

וואווווו
הכנתי עכשיו עם סלט ירוק שלך ליד יצא אששש
תודה רבה ניקי!!!

חג שמח ניקי היקרה!!
שכחתי לקרר וה כבר בתנור..
התבקעו ולא נמעכו.
זה יהיה טעים או לזרוק?

היי ניקי
אפשר עם שמן זית במקום קנולה?
תודה

שבת שלום ניקי, בסרטון את שמה אותם שלמים בתנור בלי לבשל קודם כמו שכתוב במתכון….

ילך טוב גם עם בטטות?

ניקי מהממת, כמה מחמאות גרפתי אתמול בזכותך! המתכון הכי קל ומטריף שיש! תודה על הכל! ❤

היי ניקי אני מנסה להכין תפוחי אדמה מעוכים מהאתר שלך והפרסומות מסתירות את המתכון.