


תפוחי אדמה מעוכים
תתכוננו להתאהב, זה אחד המתכונים הכי טובים לתפוחי אדמה שווה בטירוף ומומלץ בחום. תכינו כמות זה מתחסל מהר. אני מבטיחה שזה מעולה. תפוחי אדמה ללקק ת’אצבעות מתכון נהדר.
מרכיבים:
תפוחי אדמה מקולפים בגודל בינוני כמה שרוצים
אני ממליצה למלא את התבנית של התנור
שמן קנולה
מלח
הכנות:
1. להרתיח סיר עם מים, בינתיים לקלף את תפוחי האדמה לשים במים ולבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים אבל לא מתפרקים, לקרר במקרר חצי שעה.
2. לחמם כל את התנור ל 190 מעלות כ 10 דקות מראש.
3. לסדר את תפוחי בתבנית עם נייר אפייה משומן, לתת מעיכה על כל תפוח אדמה עם המועך פירה.
להבריש כל תפוח אדמה בשמן ולהמליח. לפני שמועכים לשמן את המועך עם מעט שמן שהתפוח אדמה לא ידבק למועך.
4. לאפות 45 או עד שהתפוחי אדמה מקבלים צבע יפה.
מעולה!
גולשים מכינים וממליצים:
שירה : “תודה! תודה! ושוב תודה!!! אני מאוהבת….. כולנו…. פשוט ה-מתכון בה”א הידיעה….
מי שקורא שיכפיל וישלש כמויות כי זה מתחסל בשניות!”
שירלי : “ניקי שאת כותבת תתכוננו להתאהב אני רצה להכין. המתכון הזה גרם לנו לחייך והרבה 🙂 התאהבנו 🙂 טעים!”
סמדר : “טעים בטירוף נחטף וממכר כאחד!!!!!! את לא מפסיקה להפתיע… שאפו”
סמדר : “מדהים מדהים ניקי היקרה, הילדים טרפו!! וביקשו עוד רק שלא היה לי זמן להכין עוד “נגלה”, תבורכי במעשה ידייך”
מיאמי : “שלמות !! אין מילים לתאר איך דבר כל כך פשוט וככה טעים .
תודה ניק׳ילה שלנו :)”
מירב : “ניקי יצא מושלם תודה רבה!!! הילדים לא הפסיקו לבקש עוד והכנתי שק שלם של תפו”א (:”
יעל : “כבר המון זמן שאני רוצה לכתוב לך שאת פשוט מדהימה, ובזכותך גיליתי שגם אני יכולה לבשל ולאפות. המתכונים שלך קלים, ברורים, מפורטים ומעולים! תודה מכל הלב!
הכנתי את התפוחי האדמה והיו נהדריםםם!”
שבת שלום ניקי, בסרטון את שמה אותם שלמים בתנור בלי לבשל קודם כמו שכתוב במתכון….
ילך טוב גם עם בטטות?
ניקי מהממת, כמה מחמאות גרפתי אתמול בזכותך! המתכון הכי קל ומטריף שיש! תודה על הכל! ❤
היי ניקי אני מנסה להכין תפוחי אדמה מעוכים מהאתר שלך והפרסומות מסתירות את המתכון.
האם זה יוצא טוב להכין לפני שבת ולחמם למחרת ולהגיש?
עדיף שלא עם מועך פירה. הוא בעצם הופך את החלק העליון לעיסה במקום למעוך. עדיף משהו כבד עם תחתית שטוחה כדי “לשבור” את תפוח האדמה
אפשר להכין מתפו”א שבישלתי יום קודם והיו במקרר?