תפוחי אדמה מעוכים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

תפוחי אדמה מעוכים

תתכוננו להתאהב, זה אחד המתכונים הכי טובים לתפוחי אדמה שווה בטירוף ומומלץ בחום. תכינו כמות זה מתחסל מהר. אני מבטיחה שזה מעולה. תפוחי אדמה ללקק ת’אצבעות מתכון נהדר.

מרכיבים:

תפוחי אדמה מקולפים בגודל בינוני כמה שרוצים
אני ממליצה למלא את התבנית של התנור
שמן קנולה
מלח

הכנות:

1. להרתיח סיר עם מים, בינתיים לקלף את תפוחי האדמה לשים במים ולבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים אבל לא מתפרקים, לקרר במקרר חצי שעה.

2. לחמם כל את התנור ל 190 מעלות כ 10 דקות מראש.

3. לסדר את תפוחי בתבנית עם נייר אפייה משומן, לתת מעיכה על כל תפוח אדמה עם המועך פירה.
להבריש כל תפוח אדמה בשמן ולהמליח. לפני שמועכים לשמן את המועך עם מעט שמן שהתפוח אדמה לא ידבק למועך.

4. לאפות 45 או עד שהתפוחי אדמה מקבלים צבע יפה.

מעולה!

51849 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

שירה : “תודה! תודה! ושוב תודה!!! אני מאוהבת….. כולנו…. פשוט ה-מתכון בה”א הידיעה….
מי שקורא שיכפיל וישלש כמויות כי זה מתחסל בשניות!”

שירלי : “ניקי שאת כותבת תתכוננו להתאהב אני רצה להכין. המתכון הזה גרם לנו לחייך והרבה 🙂 התאהבנו 🙂 טעים!”

סמדר : “טעים בטירוף נחטף וממכר כאחד!!!!!! את לא מפסיקה להפתיע… שאפו”

סמדר : “מדהים מדהים ניקי היקרה, הילדים טרפו!! וביקשו עוד רק שלא היה לי זמן להכין עוד “נגלה”, תבורכי במעשה ידייך”

מיאמי : “שלמות !! אין מילים לתאר איך דבר כל כך פשוט וככה טעים .
תודה ניק׳ילה שלנו :)”

מירב : “ניקי יצא מושלם תודה רבה!!! הילדים לא הפסיקו לבקש עוד והכנתי שק שלם של תפו”א (:”

יעל : “כבר המון זמן שאני רוצה לכתוב לך שאת פשוט מדהימה, ובזכותך גיליתי שגם אני יכולה לבשל ולאפות. המתכונים שלך קלים, ברורים, מפורטים ומעולים! תודה מכל הלב!
הכנתי את התפוחי האדמה והיו נהדריםםם!”

161
תגובות

  הרשם  
עדכן
לירז פישלר

הי ניקי.
האם אפשר להשתמש בפטיש שניצלים למעיכה? פשטט אין לי את החלק שמועך תפוחי אדמה..
ועוד שאלה – איך יודעים מתי להפסיק את בישול תפוחי האדמה? בישלתי די הרבה זמן ובסוף חלק מתפוחי האדמה לא נמעכו לי…

שושי

ערב טוב ניקי. אני כל היום באתר שלך מבשלת דברים טעימים! תודה לך אין עלייך! הכל טעים ברמות וקל!
יש לי בעיה באפליקציה שכשאני נכנסת למתכון או לתגובות זה כל הזמן בורח אחורה.
יש לי אייפון 5s..

שירה

תודה! תודה! ושוב תודה!!! אני מאוהבת….. כולנו…. פשוט ה-מתכון בה”א הידיעה….
מי שקורא שיכפיל וישלש כמויות כי זה מתחסל בשניות!

מירב

יאמי..טעים
הכנתי
נראה לי אסיים את התבנית עד שבני הבית יגיעו

שרית

היי נראה ממש טוב !!!לא הבנתי מועכים את כל התפוחי אדמה יחד ואז שמים על נייר אפיה או שכל אחד בנפרד?

שם חגית

אם אני מכינה בשישי בצהריים, יהיה טוב בשבת בבוצר?

רועי

היי ניקי
אני רואה שתפוחי האדמה שבתמונה חרוכים מעט.
האם את ממליצה להשתמש בפונקצית הגריל בתנור בכדי לחרוך אותם?
או שטורבו יעשה את העבודה?

1 5 6 7 8 9 11