תפוחי אדמה מעוכים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

תפוחי אדמה מעוכים

תתכוננו להתאהב, זה אחד המתכונים הכי טובים לתפוחי אדמה שווה בטירוף ומומלץ בחום. תכינו כמות זה מתחסל מהר. אני מבטיחה שזה מעולה. תפוחי אדמה ללקק ת’אצבעות מתכון נהדר.

מרכיבים:

תפוחי אדמה מקולפים בגודל בינוני כמה שרוצים
אני ממליצה למלא את התבנית של התנור
שמן קנולה
מלח

הכנות:

1. להרתיח סיר עם מים, בינתיים לקלף את תפוחי האדמה לשים במים ולבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים אבל לא מתפרקים, לקרר במקרר חצי שעה.

2. לחמם כל את התנור ל 190 מעלות כ 10 דקות מראש.

3. לסדר את תפוחי בתבנית עם נייר אפייה משומן, לתת מעיכה על כל תפוח אדמה עם המועך פירה.
להבריש כל תפוח אדמה בשמן ולהמליח. לפני שמועכים לשמן את המועך עם מעט שמן שהתפוח אדמה לא ידבק למועך.

4. לאפות 45 או עד שהתפוחי אדמה מקבלים צבע יפה.

מעולה!

52200 צפיות 80 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

שירה : “תודה! תודה! ושוב תודה!!! אני מאוהבת….. כולנו…. פשוט ה-מתכון בה”א הידיעה….
מי שקורא שיכפיל וישלש כמויות כי זה מתחסל בשניות!”

שירלי : “ניקי שאת כותבת תתכוננו להתאהב אני רצה להכין. המתכון הזה גרם לנו לחייך והרבה 🙂 התאהבנו 🙂 טעים!”

סמדר : “טעים בטירוף נחטף וממכר כאחד!!!!!! את לא מפסיקה להפתיע… שאפו”

סמדר : “מדהים מדהים ניקי היקרה, הילדים טרפו!! וביקשו עוד רק שלא היה לי זמן להכין עוד “נגלה”, תבורכי במעשה ידייך”

מיאמי : “שלמות !! אין מילים לתאר איך דבר כל כך פשוט וככה טעים .
תודה ניק׳ילה שלנו :)”

מירב : “ניקי יצא מושלם תודה רבה!!! הילדים לא הפסיקו לבקש עוד והכנתי שק שלם של תפו”א (:”

יעל : “כבר המון זמן שאני רוצה לכתוב לך שאת פשוט מדהימה, ובזכותך גיליתי שגם אני יכולה לבשל ולאפות. המתכונים שלך קלים, ברורים, מפורטים ומעולים! תודה מכל הלב!
הכנתי את התפוחי האדמה והיו נהדריםםם!”

161
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירלי רצון

היי 🙂 נראה מעולה!
אבל לא הבנתי משהו במתכון כתוב לבשל קודם בסיר ואז למעוך ולהכניס לתנור ובסרטון המצורף מכניסים פעמיים לתנור ולא משלים בסיר. אז מה נכון ועדיף?

שרון

הי ניקי,
אם יש לי תפוחי אדמה גדולים שכבר היו במים רותחים עשר דק (עשיתי את השלב הראשון במתכון) – האם ניתן לחתוך אותם ולעשות מעוכים?

*

אפשרי להכין יום לפני?

שרית

היי ניקי, שוב אני 🙂
יש לי שקית של תפוחי אדמה שלא כולם בינוניים. האם אפשר להשתמש בתפ”א גדול ולחצות לשניים?
תודה מראש

שרית

היי ניקי,
נעזרת באתר המדהים שלך הרבה מאוד 🙂 יש לך מתכון לתפוחי אדמה אפויים מעוכים וגם את זה, חוץ מאופן ההכנה איזה מוצלחים יותר בטעם?
וכן, יש לי בעיה עם בישול בשר (לא טחון) על איזה מתכון למתחילים היית ממליצה שהוא הכי קל והתוצאות שוות?
מודה מראש

סמדר

היי ניקי, עכשיו הכנתי,
טעים בטירוף נחטף וממכר כאחד!!!!!! את לא מפסיקה להפתיע… שאפו

אילה עיני

שלום ניקי.
תודות על האתר הכ”כ שימושי.
איזה סוג של תפוא מתאימים למתכון?