צ’יפס אפוי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
צ'יפס אפוי

צ'יפס אפוי

זאת אחת התוספות שהכי מככבות אצלי, לומר את האמת נכון שהיא מאוד טעימה אבל מה שקורץ לי כאן זה קלות ההכנה וזה שתמיד יש לי תפוחי אדמה בבית,
כל הסיפור זה לחתוך צ’יפס ולהכניס לתנור זהו.
הילדים מתים על הצ’יפס החיוכים שאני מקבלת שהם יודעים שהכנתי איזה כיף.
אני אתן לכם טיפ תקפידו להחזיק תפוחי אדמה בבית תמיד יש מה לעשות איתם, אם נתקעתם חסרה לכם תוספת לחתוך את התפוחי אדמה להכניס לתנור והכל טוב אתם מסודרים.

מרכיבים:

קילו תפוחי אדמה
שמן זית
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל 225 מעלות כ 15 דקות מראש.

2. לערבב 1/4 כוס שמן זית + כפית מלח מעט יותר עם התפוחי אדמה.

3. לשטח בתבנית לנסות שהתפוחי אדמה יהיו בשכבה אחת.

4. להכניס לתנור לאפות כ 45 דקות או עד שהם מזהיבים.

42698 צפיות 62 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

צ'יפס אפוי

צ'יפס אפוי

גולשים מכינים וממליצים:

מגי “הטעם מ-ו-ש-ל-ם וכל כך קל להכין! בלי לבשל את התפ”א לפני ובלי לסנן וכו’… החום הגבוה עושה את העבודה מצוייןןןן”

38
תגובות

  הרשם  
עדכן
עידית

הי ניקי,
אפשר להשתמש בתפו”א ובטטות יחד?

מעיין

האם
צריך לקלף את תפוחי האדמה?

נעמה

אפשר להכין עם צ’יפס קנוי קפוא?