צ’יפס אפוי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

צ'יפס אפוי

צ’יפס אפוי, אני כל פעם מתלהבת כשיוצא לי דבר טוב וזה יצא נהדר. חסכתי את כל הטיגונים ואת כמויות השמן איזה צ’יפס מושלם זהוב טעים. הילדים חיסלו הכל ועוד הצטערתי שלא הכנתי עוד.

מרכיבים:

קילו תפוחי אדמה חתוכים לצ’יפס
שמן זית
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל 225 מעלות כ 15 דקות מראש.

2. לערבב 1/4 כוס שמן זית + כפית מלח מעט יותר עם התפוחי אדמה.

3. לשטח בתבנית לנסות בשכבת אחת.

4. להכניס לתנור לאפות כ 45 דקות או עד שהם מזהיבים.

16946 צפיות 69 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

צ'יפס אפוי מעולה

צ'יפס אפוי מעולה

גולשים מכינים וממליצים:

מגי “הטעם מ-ו-ש-ל-ם וכל כך קל להכין! בלי לבשל את התפ”א לפני ובלי לסנן וכו’… החום הגבוה עושה את העבודה מצוייןןןן”

16
תגובות

  הרשם  
עדכן
אור

ניקי הי, את תפוחי האדמה לשים בתנור בתוכנית אפיה או גריל?
תודה רבה