צ’יפס אפוי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
צ'יפס אפוי

צ'יפס אפוי

זאת אחת התוספות שהכי מככבות אצלי, לומר את האמת נכון שהיא מאוד טעימה אבל מה שקורץ לי כאן זה קלות ההכנה וזה שתמיד יש לי תפוחי אדמה בבית,
כל הסיפור זה לחתוך צ’יפס ולהכניס לתנור זהו.
הילדים מתים על הצ’יפס החיוכים שאני מקבלת שהם יודעים שהכנתי איזה כיף.
אני אתן לכם טיפ תקפידו להחזיק תפוחי אדמה בבית תמיד יש מה לעשות איתם, אם נתקעתם חסרה לכם תוספת לחתוך את התפוחי אדמה להכניס לתנור והכל טוב אתם מסודרים.

מרכיבים:

קילו תפוחי אדמה
שמן זית
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לחמם תנור ל 225 מעלות כ 15 דקות מראש.

2. לערבב 1/4 כוס שמן זית + כפית מלח מעט יותר עם התפוחי אדמה.

3. לשטח בתבנית לנסות שהתפוחי אדמה יהיו בשכבה אחת.

4. להכניס לתנור לאפות כ 45 דקות או עד שהם מזהיבים.

19146 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

צ'יפס אפוי

צ'יפס אפוי

גולשים מכינים וממליצים:

מגי “הטעם מ-ו-ש-ל-ם וכל כך קל להכין! בלי לבשל את התפ”א לפני ובלי לסנן וכו’… החום הגבוה עושה את העבודה מצוייןןןן”


20
תגובות

  הרשם  
עדכן
יסכה

סליחה על השעה, אבל ממש תעזור לי תשובה מהירה (עד כמה שאפשר…)
יש לי בערך 18-19 תפו”א קטנים. זה יספיק לי לתבנית? ואם לא, אני יכולה לצרף לזה באותה תבנית גם צ’יפס קפוא שקונים בסופר? (צריכה תבנית צ’יפס למשהו בבית הספר מחר ויש לי רק קצת צ’יפס קפוא ותפוחי אדמה קטנים כמו שכתבתי בהתחלה…)
תודה!

אור

ניקי הי, את תפוחי האדמה לשים בתנור בתוכנית אפיה או גריל?
תודה רבה