תפוחי אדמה במיקרו

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

תפוחי אדמה במיקרו

מעולים מעולים התפוחי אדמה האלה נהדרים, 12 דקות והם מוגשים לשולחן אני לא האמנתי כמה טוב הם יצאו. מתכון של הבת שלי שיצא נהדר אחרי כמה ניסיונות ומאז התפוחי אדמה האלה מככבים אצלנו.

3 מנות

מרכיבים:

4 תפוחי אדמה בינוניים
שמן קנולה
קיג’ין
מלח גס

מה זה הכל ? כן זה הכל


הכנות:

  1. 1. לשטוף היטב את תפוחי האדמה אין צורך לקלף, לפרוס דק.

2. לקחת כלי שמתאים למיקרו להבריש את התחתית עם כף שמן קנולה, לסדר את תפוחי אדמה בצורך רעפים בשכבה אחת.

3. להזליף שמן על התפוחי אדמה, לפזר קיג’ין על כל התפוחי אדמה ומעט מלח גס.

*4. להפעיל את המיקרו על עוצמה מלאה כ 12 – 14 דקות, התפוחי אדמה צריכים להיות רכים.

זהו.

הוגש עם מרק בצל, סלט פלפלים ועגבניות, קציצות חזה עוף וטוסטונים

כדאי לדעת ש…
מי שאין לו קיג’ין שיפזר קצת פפריקה מתוקה או כלום, לא להכין מראש אלא לקראת ההגשה. זמן ההכנה תלוי במיקרו ובעובי של הפרוסות כדאי לעצור מידי פעם ולבדוק שתפוחי האדמה רכים.

11798 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תפוחי אדמה במיקרותפוחי אדמה במיקרותפוחי אדמה במיקרו


13
תגובות

  הרשם  
עדכן
שילה

ערב טוב איפה מסיגים את התבלין הזה

לבנת

ממש מעולה. שיניתי תבלינים לגמרי, אבל אותה טכניקה, לא יכלתי להאמין שזה יצא ככ יפה וטעים, תודה!

עדה

מה זה קיג’ין

עילי

הי,מה שלומך היום יקירה? את מכסה את החתיכים האלה במיקרו? מנסיוני,המיקרו שלי עושה עבודה מעולה רק כהמזון מכוסה עם המכסה הקלאסי של מיקרוגל…

אביבה

בוקר טוב ניקי . האם המתכון יהיה טוב רק עם בטטות?

תמר

הי,רציתי לדעת האם קיגי’ן זה תבלין רגיל?
תודה!