תפוחי אדמה במיקרו

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

תפוחי אדמה במיקרו

מעולים מעולים התפוחי אדמה האלה נהדרים, 12 דקות והם מוגשים לשולחן אני לא האמנתי כמה טוב הם יצאו. מתכון של הבת שלי שיצא נהדר אחרי כמה ניסיונות ומאז התפוחי אדמה האלה מככבים אצלנו.

3 מנות

מרכיבים:

4 תפוחי אדמה בינוניים
שמן קנולה
קיג’ין
מלח גס

מה זה הכל ? כן זה הכל

הכנות:

  1. 1. לשטוף היטב את תפוחי האדמה אין צורך לקלף, לפרוס דק.

2. לקחת כלי שמתאים למיקרו להבריש את התחתית עם כף שמן קנולה, לסדר את תפוחי אדמה בצורך רעפים בשכבה אחת.

3. להזליף שמן על התפוחי אדמה, לפזר קיג’ין על כל התפוחי אדמה ומעט מלח גס.

*4. להפעיל את המיקרו על עוצמה מלאה כ 12 – 14 דקות, התפוחי אדמה צריכים להיות רכים.

זהו.

הוגש עם מרק בצל, סלט פלפלים ועגבניות, קציצות חזה עוף וטוסטונים

כדאי לדעת ש…
מי שאין לו קיג’ין שיפזר קצת פפריקה מתוקה או כלום, לא להכין מראש אלא לקראת ההגשה. זמן ההכנה תלוי במיקרו ובעובי של הפרוסות כדאי לעצור מידי פעם ולבדוק שתפוחי האדמה רכים.

32520 צפיות 21 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תפוחי אדמה במיקרותפוחי אדמה במיקרותפוחי אדמה במיקרו

17
תגובות

  הרשם  
עדכן
אייל

ניקוש הצלת אותי
שמתי תבלין מעורב ירושלמי
ואני אגיש את זה עם חתיכות חזה בצפוי שניצל את מדהימה. רק טוב ושפע