הום פרייז
התפוחי אדמה מאוד טעימים תוספת טובה ליד מנת בשר, חוץ מזה מה יכול להיות רע כשיש לך תפוחי אדמה זהובים ורכים בניחוח חמאה עם ציפוי עדין של פירורי לחם ורוטב צ'ילי מתוק בצד, יאם איזה טעים!
מרכיבים:
5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
2 בצלים
100 ג' חמאה / מחמאה
2 כפות מיונז
כף שטוחה פירורי לחם
2 – 3 כפות רוטב צ'לי מתוק
חצי כפית פפריקה מתוקה
מלח
הכנות:
1. להרתיח מים להוסיף כפית מלח ולהוסיף את תפוחי האדמה להרתיח שוב ולבשל אותם כ – 5 דקות לסנן.
2. להמיס 50 ג' חמאה עם מעט שמן לחצות את הבצל ולפרוס דק להוסיף למחבת ולטגן עד שהוא רך.
3. במחבת נפרדת להמיס 50 ג' חמאה יחד עם 5 כפות שמן להוסיף את תפוחי האדמה ולהקפיץ עד שהקוביות זהובות.
4. להוסיף את הבצל ופירורי הלחם לתפוחי האדמה ולהקפיץ כמה פעמים. לערבב את המיונז, צ'ילי, פפריקה ומלח ולהגיש עם התפוחי אדמה.
גולשים מכינים וממליצים:
חגית (של לוני) : עשיתי ויצא נהדר. מאד מאד נהנית להכין את המתכונים שלך. תודה!