הום פרייז

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

הום פרייז

התפוחי אדמה מאוד טעימים תוספת טובה ליד מנת בשר, חוץ מזה מה יכול להיות רע כשיש לך תפוחי אדמה זהובים ורכים בניחוח חמאה עם ציפוי עדין של פירורי לחם ורוטב צ’ילי מתוק בצד, יאם איזה טעים!

מרכיבים:

5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
2 בצלים
100 ג’ חמאה / מחמאה
2 כפות מיונז
כף שטוחה פירורי לחם
2 – 3 כפות רוטב צ’לי מתוק
חצי כפית פפריקה מתוקה
מלח

הכנות:

1. להרתיח מים להוסיף כפית מלח ולהוסיף את תפוחי האדמה להרתיח שוב ולבשל אותם כ – 5 דקות לסנן.

2. להמיס 50 ג’ חמאה עם מעט שמן לחצות את הבצל ולפרוס דק להוסיף למחבת ולטגן עד שהוא רך.

3. במחבת נפרדת להמיס 50 ג’ חמאה יחד עם 5 כפות שמן להוסיף את תפוחי האדמה ולהקפיץ עד שהקוביות זהובות.

4. להוסיף את הבצל ופירורי הלחם לתפוחי האדמה ולהקפיץ כמה פעמים. לערבב את המיונז, צ’ילי, פפריקה ומלח ולהגיש עם התפוחי אדמה.

28220 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

חגית (של לוני) :  עשיתי ויצא נהדר. מאד מאד נהנית להכין את המתכונים שלך. תודה!

116
תגובות

  הרשם  
עדכן
chedva

מתכון מנצח!!!!!
לא מסובך וטעים ברמות!
עולה על כל תפריט מסעדה שטעמתי אי פעם!!!

הודיה

את הרוטב מערבבים עם התפוא או מוסיפים לפני ההגשה?

משפחת טביב.

הכנו את ההום פרייז ויצא מקסים וטעים!!
תודה רבה על האפך
ליקציה המדהימה☺☺

איריס

היי ניקי אפשר בלי בצל? או שהוא קריטי.. כנל לגבי פירורי לחם

1 6 7 8