הום פרייז

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

הום פרייז

התפוחי אדמה מאוד טעימים תוספת טובה ליד מנת בשר, חוץ מזה מה יכול להיות רע כשיש לך תפוחי אדמה זהובים ורכים בניחוח חמאה עם ציפוי עדין של פירורי לחם ורוטב צ’ילי מתוק בצד, יאם איזה טעים!

מרכיבים:

5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
2 בצלים
100 ג’ חמאה / מחמאה
2 כפות מיונז
כף שטוחה פירורי לחם
2 – 3 כפות רוטב צ’לי מתוק
חצי כפית פפריקה מתוקה
מלח


הכנות:

1. להרתיח מים להוסיף כפית מלח ולהוסיף את תפוחי האדמה להרתיח שוב ולבשל אותם כ – 5 דקות לסנן.

2. להמיס 50 ג’ חמאה עם מעט שמן לחצות את הבצל ולפרוס דק להוסיף למחבת ולטגן עד שהוא רך.

3. במחבת נפרדת להמיס 50 ג’ חמאה יחד עם 5 כפות שמן להוסיף את תפוחי האדמה ולהקפיץ עד שהקוביות זהובות.

4. להוסיף את הבצל ופירורי הלחם לתפוחי האדמה ולהקפיץ כמה פעמים. לערבב את המיונז, צ’ילי, פפריקה ומלח ולהגיש עם התפוחי אדמה.

11692 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

חגית (של לוני) :  עשיתי ויצא נהדר. מאד מאד נהנית להכין את המתכונים שלך. תודה!


104
תגובות

  הרשם  
עדכן
אהובה

יש מצב לאחד את שלבים 2+3 ומיד לאחר שהבצל מטוגן להוסיף לו את תפוחי האדמה, או שלא יצא מוצלח?

רבקה

האם מבשלים את תפוחי האדמה כשהם כבר חתוכים או כשהם שלמים?

הדס

יש תחליף למיונז? לא אוהבים אצלינו.. תודה

א"ב

תודה רבה לך על התגובה המהירה

א"ב

ניקי שלום!
תודה על האתר הנפלא!
שאלה:
אני מארחת הערב חברים לארוחת ערב חלבית.
יש לזניה.. האם קשור להכין גם הומפרייז ובורקס פטריות? או עדיף תפוא מוקרמים?
רב תודות!

1 5 6 7