סלט אורז ועשבי תיבול
אני אוהבת לגוון עם סלטים בארוחה ולא רק ללכת על הסלטים הרגילים מירקות. מה שכיף בסלט אורז שהוא עם מצרכים שתמיד יש לי בבית הוא לא צריך להיות חם אפילו, הוא נהדר בטמ"פ החדר והוא טעים! קלאסי לארוחת שישי.
מרכיבים:
כוס אורז בסמטי
זר פטרוזיליה קטן
זר כוסברה קטן
כוס וחצי מים
בצל סגול
3 כפות שמן זית
2 כפות חומץ
כפית מלח
הכנות:
1. לשים את האורז בקערה לכסות במים וקצת יותר, להשרות 15 דקות ולסנן גם אם נשאר קצת מים זה בסדר.
2. לחמם סיר עם 3 כפות שמן להוסיף את האורז מים ומלח, להרתיח לכסות ולהנמיך את האש לנמוכה, לבשל כ 30 דקות להשאיר מכוסה 10 דקות נוספות.
3. לקרר את האורז, לקצוץ דק את עשבי התיבול, את הבצל לחצות ולפרוס דק להוסיף לאורז, לערבב ולהוסיף את השמן זית והחומץ.
כדאי לדעת ש…
אפשר להשתמש באורז רגיל לפי מה שרשום כאן, אפשר לתבל עם שמן זית ומלח. אוכלים בטמ"פ החדר ואפילו קר זה טעים.