סלט אורז ועשבי תיבול

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סלט אורז ועשבי תיבול

סלט אורז ועשבי תיבול

אני אוהבת לגוון עם סלטים בארוחה ולא רק ללכת על הסלטים הרגילים מירקות. מה שכיף בסלט אורז שהוא עם מצרכים שתמיד יש לי בבית הוא לא צריך להיות חם אפילו, הוא נהדר בטמ”פ החדר והוא טעים! קלאסי לארוחת שישי.

מרכיבים:

כוס אורז בסמטי
זר פטרוזיליה קטן
זר כוסברה קטן
כוס וחצי מים
בצל סגול
3 כפות שמן זית
2 כפות חומץ
כפית מלח


הכנות:

1. לשים את האורז בקערה לכסות במים וקצת יותר, להשרות 15 דקות ולסנן גם אם נשאר קצת מים זה בסדר.

2. לחמם סיר עם 3 כפות שמן להוסיף את האורז מים ומלח, להרתיח לכסות ולהנמיך את האש לנמוכה, לבשל כ 30 דקות להשאיר מכוסה 10 דקות נוספות.

3. לקרר את האורז, לקצוץ דק את עשבי התיבול, את הבצל לחצות ולפרוס דק להוסיף לאורז, לערבב ולהוסיף את השמן זית והחומץ.

כדאי לדעת ש…
אפשר להשתמש באורז רגיל לפי מה שרשום כאן, אפשר לתבל עם שמן זית ומלח. אוכלים בטמ”פ החדר ואפילו קר זה טעים.

2513 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

5
תגובות

  הרשם  
עדכן
אריאל

נשמע טעים מאוד
גם מאוד בריא

רחלי

זה לא הברבה 30 דק’? אני מבשלת אורז בסמטי גג ב-15 דקות והוא יוצא טעים ו-1/1

שימרית

בכמה מים בדיוק לבשל את האורז??