פרגיות עם אורז
אני אתחיל מהשורה התחתונה זה חמוד! להגיש עוגה – כיפה כזאת על כל צלחת נראה מרשים וכלום עבודה. תבשיל פשוט מאוד של פרגיות עם אורז 30 דקות וזה מוגש לשולחן באמת קלי קלות וכולה עבדתי 5 דקות. איזה חיים קשים יש במטבח 🙂
5 עוגות
מרכיבים:
בצל בינוני קצוץ
300 ג' פרגיות חתוכות קטן
משרה:
כפית פפריקה
כפית דבש
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
כוס וחצי אורז
2 ורבע כוסות מים
כפית וחצי מלח
הכנות:
1. לתבל את הפרגיות ולהשרות כשעה. לקצוץ את הבצל לטגן עד הזהבה, להוסיף את הפרגיות לטגן כ 5 דקות לבדוק תיבול, לטגן עוד כשתי דקות תוך כדי עירבוב.
2. במחבת חמה לשים 3 כפות שמן להוסיף את האורז לערבב להוסיף מים לתבל להרתיח להנמיך את האש ולבשל כ 18 דקות להוריד מהאש ולהשאיר מכוסה 10 דקות נוספות.
3. לערבב את הפרגיות והאורז, למלא קעריות קטנות להדק היטב ולהפוך על הצלחת, לעטר בפטרוזיליה קצוצה.
שאלות ותשובות :
האם אפשר להחליף לחזה עוף ? כן לדעתי פחות טעים
מה אפשר במקום דבש ? סילאן
אפשר להכין מראש ? את הפרגיות אין בעיה, אורז ביום ההכנה
איך מחממים ? מכוסה על 180 מעלות