יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים מתכוני אורז מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים לתשעה באב תוספות

אורז מטוגן עם ביצים

13 ינואר 2016
(Visited 31,518 times, 1 visits today)
אורז מטוגן עם ביצים

אורז מטוגן עם ביצים

המתכון הזה נהדר לשאריות אורז, למי לא נשאר אורז מארוחת צהריים ? תמיד נשאר משהו והכי מבאס שנשאר הרבה, מה עושים עם זה ?
המתכון הזה זאת דרך נפלאה להחזיר לאורז את החיות והטעם הנהדר שלו.
אחרי שטועמים בכלל לא מנחשים שהתוספת הזאת נעשתה משאריות אורז.
הרי ידוע שהאוכל הכי טעים שעושים זה אוכל משאריות ורצוי גם לא לומר שזה נעשה משאריות, נשמור את זה בינינו 🙂

4 – 5 מנות

מרכיבים:

2 כוסות אורז
3 כוסות מים
כוס תירס
3 גזרים
2 ביצים
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

  • פלאפל אפוי עם שיבולת שועל

    מי לא אוהב פלאפל ? אחד הדברים הכי כיפיים לאכול עם ירקות וטחינה, הקציצות חומוס הנהדרת הזאת עם המון עשבי תיבול אין עליה בעולם תנו לי כמה שיותר.
    הדבר שאני פחות אוהבת ולא מתחברת היא העובדה שצריך לטגן בלא מעט שמן בשביל לקבל פלאפל טוב ונשבר לי אני לא רוצה לטגן במיוחד אם אני מכינה לעיתים קרובות.
    אני מעדיפה פלאפל אפוי עם כמה שפחות שמן והחלטתי להפוך אותו ליותר בריא והוספתי שיבולת שועל בקיצור רק דברים טובים כי רציתי להפוך את הפלאפל ליותר בריא.
    היו לי ספקות בדרך הרי בשביל לקבל פלאפל טוב צריך לטגן ומי מכניס קוואקר פנימה לפלאפל ?
    אז הופתעתי ובגדול יצאו לי קציצות פלאפל מושלמות ויפהפיות. ומי שעדיין מעדיף מטוגן אפשר גם לטגן, אני ממליצה לאפות לפני אולי תופתעו, קצת בריאות לא הזיקה לאף אחד.

    20 קציצות

  • תפוחי אדמה מחורצים בתנור

    איזה מתכון מעולה! תפוחי אדמה אפויים רכים משגעים, מזה פשוט להכנה ומתקבל מעדן, תפוחי אדמה מושלמים לארוחה ואפילו לנישנושים קובייה אחרי קובייה…
    אם אפשר להמליץ תכינו הרבה תמלאו את התבנית כמה שיותר שלא תצטערו שהכל יגמר.
    אין כאן מצרכים כמעט תפוחי אדמה קצת שמן ומלח פלפל. אתם חושבים שנסחפתי ? המתכונים הכי טובים אלו המתכונים עם כלום מצרכים ולמי אין תפוחי אדמה בבית ?  תכינו ותתאהבו זאת תוספת נהדרת ליד מנה עיקרית ומי לא אוהב תפוחי אדמה ?  אני כבר מדמיינת את ארוחת השבת עם ערימת תפוחי אדמה במרכז השולחן איזה יאמי!

  • לחם שום ומוצרלה מטריף!

    המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
    בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
    ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
    קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
    אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה “אל תכינו” זה ממכר!

הכנות:

  1. 1. לחמם סיר עם 2 כפות שמן לטגן את האורז כמה שניות להוסיף את המים ולתבל, להרתיח לכסות להנמיך את האש ולבשל 18 דקות, להשאיר מכוסה 10 דקות נוספות.

אפשרות נוספת להכנה:
להשתמש מראש באורז מוכן 3 – 4 כוסות.

2. לחתוך את הגזר לקוביות קטנות, לחמם מחבת עם 4 כפות שמן ולטגן את הגזר עד שהוא מתרכך, להוסיף את התירס לטיגון של דקה להוסיף או האורז המוכן לטגן כ 5 דקות תוך כדי בחישה.

3. לדחוף את האורז לדפנות וליצור באמצע בור, לטרוף ביצים ולצקת לתוך הבור לערבב עד שהביצים מוכנות (מקושקשת)

*4. לערבב הכל יחד ולתבל עם מלח פלפל.

כדאי לדעת ש..
אפשר לשמור כמה כפות מסעיף 2 ולפזר מעל לפני ההגשה, אפשר לוותר על הגזר, רוצים מתיקות ?  תוסיפו כף סילאן לגזר.

אורז מטוגן עם ביציםאורז מטוגן עם ביצים

הרשם
עדכן
31 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי,
עדיף תירס קפוא או שימורים?
אם קפוא – לבשל כרגיל?
תודה
יוני

ניקי מתכון פצצה אגב אני באופן קבוע מכין את האוכל בבית ועוגות לפנים מפנק ולספר לך סוד ששש…. שאני רק בן 15 ואני עוקב אחרי המתכונים שלך והם מצוינים וסתם שאלה לא קשורה החנות לאיפה לעדנו לצערי נסגרה כי ק
כנראה רק עניתי קניתי משם חחח אבל לא יצא חי לראות אבל בכל אופן נשאל האם מוכרים חלב מרוכז בסופרים ???והאם זה באותה איכות כמו בצנצנות של החניות המתמחות ממש אליפות

אין לי מילים כמה שזה יצא טעים ככ פשוט וככ טעים!! חיפשתי מתכון פשוט לא חשבתי שזה יהיה ככ טעים עם קצת מצרכים ועם המוןןן טעם! ממליצה בחום! ( הכנתי עם גזר אחד כי לא היה עוד בבית ובכל זאת יצא פצצה) הביצים ממש מוסיפים לטעם! תודה ניקי התותחית!

הי ניקי
לא ידעתי איפה לרשום אז רושמת פה;-)
קודם כל תודה על המתכונים הנהדרים!
רציתי לספר לך שאתמול היו לי שאריות אורז, טחנתי אותו והכנתי קציצות עוף שיצאו נהדר! אז הנה רעיון נוסף לניצול שאריות אורז 😉

(אין מתכון מדויק כי די זרמתי עם מה שהיה, אבל העיקרון)

כרגיל המתכון שלך יצא טעים!! הקפצתי גם פירורי לחם ובסוף הוספתי שמן שומשום שידרג את המנה בטירוף

ניקי שלום כל המתכונים באפליקציה מופיעים ללא רשימת המרכבים של המתכון. ידוע לך על זה.? תודה

מה זה אומר 3-4 כוסות אורז מבושל?
הכוונה לבשל 3-4 כוסות אורז ולהוסיף אותו מבושל?
תודה המתכונים שלך מעולים!