יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מתכוני ירקות - צמחוני מתכוני פסטה מתכונים לשבועות סלטים סלטים קרים שבועות

סלט פסטה ברוקולי וגבינות

9 מאי 2018
(Visited 14,777 times, 1 visits today)
סלט פסטה ברוקולי וגבינות

סלט פסטה ברוקולי וגבינות

לאירוח חלבי אין כמו סלט פסטה, כשאני חושבת על זה יכול להיות חג השבועות בלי סלט פסטה וגבינות ? אין מצב זה הסלט הראשון שמתחסל אצלי בשולחן.
אני מוסיפה הרבה דברים שאני אוהבת ברוקולי וצימוקי עגבניות (אוהבת מאוד) כמובן גבינות שיתנו את הטעם הנוסף, המליחות של הבולגרית מתאימה באופן מושלם לפסטה וביחד הסלט פסטה הזה חגיגה לעיניים ואיזה טעמים נהדרים.

4 – 5 מנות

מרכיבים:

300 ג’ פסטה פרפרים ברילה
3 ראשי ברוקולי טרי
30 צימוקי עגבניות
בצל סגול גדול
70 ג’ גבינה בולגרית
70 ג’ גבינה צפתית
100 ג’ סלמון מעושן
2 – 3 גבעולי בצל ירוק

רוטב:
4 כפות שמן זית
3 כפות מיץ תפוזים
3/4 כפית חרדל
כפית שום כתוש
כף דבש
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

  • פסטה צ’יפס בתנור

    אני רוצה לומר לכם מה שהכי יפה במתכון זה הקראנצ’יות כל ביס שומעים את ההתפצחות בפה יואווו כמה טעים.
    זה חטיף נהדר ומכינים אותו מפסטה הכי פשוטה שיש בבית בעצם את כל העבודה התנור עושה, הוספתי תיבול שאני אוהבת ויש לי צנצנת על השיש מלאה בפסטה צ’יפס שכל פעם מישהו ניגש ולוקח חופן.
    רציתי לשדרג והוספתי את המטבל הכי שווה שיש אני בדרך כלל מוסיפה אותו ללביבות והוא משתלב נהדר עם הפסטה צ’יפס.
    אפשר לומר שזה סוג של ביסלי בהכנה ביתית ואני יודעת בדיוק מה הכנסתי פנימה ובלי חומרים משמרים.
    בא לכם לנשנש, יש לכם אורחים בדרך ?  תכניסו את הפסטה לתנור וזהו את רוב העבודה כבר עשיתם.
    תהנו מהקראנץ הוא מדהים.

  • פלאפל אפוי עם שיבולת שועל

    מי לא אוהב פלאפל ? אחד הדברים הכי כיפיים לאכול עם ירקות וטחינה, הקציצות חומוס הנהדרת הזאת עם המון עשבי תיבול אין עליה בעולם תנו לי כמה שיותר.
    הדבר שאני פחות אוהבת ולא מתחברת היא העובדה שצריך לטגן בלא מעט שמן בשביל לקבל פלאפל טוב ונשבר לי אני לא רוצה לטגן במיוחד אם אני מכינה לעיתים קרובות.
    אני מעדיפה פלאפל אפוי עם כמה שפחות שמן והחלטתי להפוך אותו ליותר בריא והוספתי שיבולת שועל בקיצור רק דברים טובים כי רציתי להפוך את הפלאפל ליותר בריא.
    היו לי ספקות בדרך הרי בשביל לקבל פלאפל טוב צריך לטגן ומי מכניס קוואקר פנימה לפלאפל ?
    אז הופתעתי ובגדול יצאו לי קציצות פלאפל מושלמות ויפהפיות. ומי שעדיין מעדיף מטוגן אפשר גם לטגן, אני ממליצה לאפות לפני אולי תופתעו, קצת בריאות לא הזיקה לאף אחד.

    20 קציצות

  • לחם שום ומוצרלה מטריף!

    המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
    בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
    ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
    קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
    אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה “אל תכינו” זה ממכר!

הכנות:

1. להרתיח סיר עם מים לבשל את הפסטה לפי ההוראות לסנן להוסיף שתי כפות שמן לערבב טוב ולשמור בצד.

2. לפרק את הברוקולי לפרחים קטנים, למלא סיר קטן במים לבשל את הברוקולי כשלוש דקות הברוקלי אמור לשמור על פריכות כלומר שלא יהיה רך לגמרי, לסנן.

3. לשים בקערה את הפסטה, להוסיף את הברוקולי, את הבצל הסגול לפרוס דק, את הבצל הירוק לחתוך למקלות קטנים, את הגבינות והסלמון לחתוך לקוביות קטנות. להוסיף לקערה יחד עם צימוקי עגבניות ולערבב בעדינות.

4. לשים בצנצנת את מצרכי הרוטב לשקשק טוב ולתבל את הסלט לפני ההגשה.

סלט פסטה ברוקולי וגבינותסלט פסטה ברוקולי וגבינותסלט פסטה ברוקולי וגבינות

סלט פסטה ברוקולי וגבינותסלט פסטה ברוקולי וגבינות

הרשם
עדכן
19 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

שלום ניקי,
מה ניתן לשים במקום מיץ תפוזים ברוטב?
תודה רבה

הי ניקי
אפשר להכין בבוקר ורק את הרוטב לשים בערב לפני ההגשה? העגבניות כבר בתנור. מתלבטת אם להתחיל אחר הצהרים או להמשיך עכשיו. תודה וחג שמח

ניתן להשתמש בעגבניות שרי רגילות?

נשמע מעולה! יש מצב לברוקולי קפוא?

סלט מעולה הכנתי אותו כמה פעמים.
תודה ניקי על כל המתכונים שלך.

סלט טעים ומפנק מאוד. השתמשתי בכדורי מוצרלה בייבי במקום בגבינה בולגרית. תודה על מתכון מנצח

היי ניקי. האם ניתן לבשל את הברוקולי במיקרוגל?