יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

לביבות אפויות מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים לתשעה באב פשטידות פרווה

לביבות דלעת אפויות

24 נובמבר 2012
(Visited 54,275 times, 5 visits today)
לביבות דלעת אפויות

לביבות דלעת אפויות

אני אוהבת להכין לביבות כל הסוגים כל המינים העיקר שיהיו בלביבות כמה סוגי ירקות, אני מתה על הצבעים היפים. זה מתחסל אצלי הרבה יותר טוב מפשטידות כמו נישנוש טעים אני שמה על השולחן קצת ירקות וראו איזה פלא הצלחת ריקה. מה שיפה בלביבות שאפשר לאכול אותן קרות חמימות והן טעימות בכל מקרה.
הפעם לביבות דלעת ואיזה כיף של לביבות קלות הכנה ויש להן טעם נהדר.

מרכיבים:

600 ג' דלעת
2 תפוחי אדמה בינוניים
ביצה
3/4 כוס קמח
בצל
כפית שום כתוש
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. לגרד את הדלעת והתפוח אדמה ולשים בקערה.

2. לשים במחבת חמה 2 כפות שמן, לקצוץ את הבצל ולטגן את הבצל עד שהוא מזהיב ולהוסיף לירקות.

3. להוסיף את שאר המצרכים לקערה ולערבב.

4. לחמם מחבת עם 3 כפות שמן, ליצור לביבות מעט ללחוץ כדי שיצאו נוזלים, לטגן עד הזהבה משני הצדדים ולהניח על נייר סופג.

5. למי שרוצה לאפות : לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, להכין תבנית עם נייר אפייה משומן יפה לסדר את הלביבות ולאפות כ 25 דקות או עד שמזהיב לא לנסות להפוך לפני, להפוך לצד השני לעוד 15 דקות או עד שמזהיב.

6. בשביל לתת הטאצ' הסופי תגישו עם המטבל הזה הוא חלומי! לפרווה מומלץ להגיש עם טחינה או בלי כלום.

כדאי לדעת ש…
כדאי להרטיב את הידיים לפני שמתחילים להכין את הלביבות מאוד עוזר בהכנת הלביבות, מידי פעם להרטיב אותן שוב. ניתן להכין יום מראש ואפילו יומיים.

לביבות דלעת אפויותלביבות דלעת אפויותלביבות דלעת אפויותלביבות דלעת אפויות

הרשם
עדכן
201 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן