חטיפי ברוקולי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חטיפי ברוקולי

חטיפי ברוקולי

חטיפי ברוקולי, עוד לא החלטתי זה נישנוש או תוספת ? כי זה יכול להיות גם וגם,ולמה חייבים להחליט ?
אחרי שאני אסיים לאכול אני אדע יותר טוב. כל כך כך פשוט להכין את זה בבית, אח טעים!

מרכיבים:

400 ג’ ברוקולי (קפוא)
2 ביצים
פאנקו / פירורי לחם
כפית פפריקה
כפית שטוחה פטרוזיליה מיובשת
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. להרתיח מים להוסיף כפית מלח להוסיף את הברוקולי ולחלוט כ 5 דקות לסנן ולשטוף במים קרים.

2. לערבב פאנקו, פפריקה ופטרוזיליה, בצלחת נפרדת לטרוף ביצים יחד עם כף שטוחה א. מרק ומל”פ.

3. לטבול את הברוקולי בביצה ובפירורי לחם. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן ולסדר את הברוקולי, להזליף שמן זית מעל.

4. חום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות באמצע להפוך.

9791 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

יואב : הכנתי כמות כפולה, שקית שלמה של סנפרוסט (800 ג’) – ויצא מדהים. לא נשאר כלום!
תודה רבה על מתכון נהדר!

מירוש : הכנתי את הברוקולי (טרי ולא קפוא) יצא להיט! הכנתי אותו מתכון עם כרובית וגם יצא מצויין. לא נשאר פירור.


55
תגובות

  הרשם  
עדכן
צפורה

שלום ניקי,
האתר מקסים
שמעתי על שיטה לחלוט בורקולי על ידי בישול קצר במיקרוגל.
לוקחים קערה מתאימה,מצפים בנילון נצמד, עושים חורים (כדי שיוכל להשתחרר קיטור) ומכניסים עד לריכוך הנדרש

נעמה

ניקי היי,
מנסיוני עד היום עם ברוקולי, 5 דקות חליטה מותירות אותו קשיח למדי. הצליה בתנור לא מוסיפה באופן משמעותי לריכוך שלו. האם כך זה אמור להיות? תודה, נעמה

אסתי

הי ניקי! הכנתי את זה כתוספת לסעודה בשבת האחרונה וממש התלהבו על זה. גם מהטעם וגם מהמראה! תודה רבה!!! יש מצב שתחדשי עוד מתכונים עם ברוקולי? משוגעת על הירק הזה….

אילה ט.

הי ניקי מה ההבדל בין פאנקו לפירורי לחם ומה יותר משדרג את הטעם?