ברוקולי מטוגן בפירורי לחם
לפעמים המתכונים הפשוטים הם הכי טובים בדיוק לימים שאין כוח להכין כלום ובדיוק יש מבצע על ברוקולי בחנות ואני נזכרת במתכון שהייתי מכינה המון, דרך אגב זאת הדרך היחידה לגרום לילדים לאכול ברוקולי עם חיוך.
שניצל ברוקולי פריך זהוב ונחטף במהירות! כשיש מבצע טוב אני קונה כמות שיצא הרבה כי הפרחים האלה נעלמים מהצלחת, אם אתם מחפשים תוספת טובה וקלה בלי יותר מידי התעסקות תכינו את זה התוצאה מושלמת.
מרכיבים:
2 חבילות ברוקולי טרי(4 ראשים גדולים) – 800 ג'
3 ביצים L
כפית חרדל
כף רוטב צ'ילי מתוק
פירורי לחם
תבלינים:
כפית פפריקה מתוקה
כף א. מרק / כפית מלאה מלח
שליש כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
הכנות:
1. לפרק את הברוקולי לפרחים (ללא הגזע) להרתיח סיר עם מים מומלחים לחלוט את פרחי הברוקולי כ 5 דקות ולסנן.
2. לטרוף ביצים עם חרדל צ'ילי ותבלינים להכין צלחת נוספת עמוקה עם פירורי לחם, לחמם מחבת עם שמן עמוק לטגן את הפרחים עד שהם מזהיבים ולהניח על נייר סופג.
3. אפייה:
לחמם תנור ל 180 מעלות לאפות כ 40 דקות להזליף שמן בכניסה לתנור.
גולשים מכינים וממליצים:
יואב : הכנתי כמות כפולה, שקית שלמה של סנפרוסט (800 ג') – ויצא מדהים. לא נשאר כלום!
תודה רבה על מתכון נהדר!
מירוש : הכנתי את הברוקולי (טרי ולא קפוא) יצא להיט! הכנתי אותו מתכון עם כרובית וגם יצא מצויין. לא נשאר פירור.