חטיפי ברוקולי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חטיפי ברוקולי

חטיפי ברוקולי

חטיפי ברוקולי, עוד לא החלטתי זה נישנוש או תוספת ? כי זה יכול להיות גם וגם,ולמה חייבים להחליט ?
אחרי שאני אסיים לאכול אני אדע יותר טוב. כל כך כך פשוט להכין את זה בבית, אח טעים!

מרכיבים:

400 ג’ ברוקולי (קפוא)
2 ביצים
פאנקו / פירורי לחם
כפית פפריקה
כפית שטוחה פטרוזיליה מיובשת
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להרתיח מים להוסיף כפית מלח להוסיף את הברוקולי ולחלוט כ 5 דקות לסנן ולשטוף במים קרים.

2. לערבב פאנקו, פפריקה ופטרוזיליה, בצלחת נפרדת לטרוף ביצים יחד עם כף שטוחה א. מרק ומל”פ.

3. לטבול את הברוקולי בביצה ובפירורי לחם. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן ולסדר את הברוקולי, להזליף שמן זית מעל.

4. חום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות באמצע להפוך.

25984 צפיות 18 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

יואב : הכנתי כמות כפולה, שקית שלמה של סנפרוסט (800 ג’) – ויצא מדהים. לא נשאר כלום!
תודה רבה על מתכון נהדר!

מירוש : הכנתי את הברוקולי (טרי ולא קפוא) יצא להיט! הכנתי אותו מתכון עם כרובית וגם יצא מצויין. לא נשאר פירור.

70
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרון

הכנתי היום יצא מעולה, לא נשאר אפילו ביס אחד

רחל

בוקר טוב
הייתי מעונינת לדעת מה זה פאנקו?

שלי

הי ניקי, זה נראה לי מתכון נפלא ואני רוצה להכין אותו. אבל אנחנו לא משתמשים בביצים יש לך רעיון לתחליף?

טל

היי ניקי
אני ממש לא מתה על הירק הזה אבל השתכנעתי מהתגובות והכנתי
מה לאמר מעדןןןןןןןןןןןן כל מילה נוספת מיותרת לא נישאר פירור..היום מכינה שוב עם ברוקלי טרי אז לכל מי שמהססת לכי על זה!!טעים ברמות תודה רבה לך גם בריא גם דל קלוריות!!!לייק.

יואב

הכנתי כמות כפולה, שקית שלמה של סנפרוסט (800 ג’) – ויצא מדהים. לא נשאר כלום!
תודה רבה על מתכון נהדר!

מירוש

הכנתי את הברוקולי (טרי ולא קפוא) יצא להיט! הכנתי אותו מתכון עם כרובית וגם יצא מצויין. לא נשאר פרור.

Ronit

הי ניקי,
יש לי ברוקולי טרי- כמה זמן לחלוט אותו? תודות

1 2 3 5