חטיפי ברוקולי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חטיפי ברוקולי

חטיפי ברוקולי

חטיפי ברוקולי, עוד לא החלטתי זה נישנוש או תוספת ? כי זה יכול להיות גם וגם,ולמה חייבים להחליט ?
אחרי שאני אסיים לאכול אני אדע יותר טוב. כל כך כך פשוט להכין את זה בבית, אח טעים!

מרכיבים:

400 ג’ ברוקולי (קפוא)
2 ביצים
פאנקו / פירורי לחם
כפית פפריקה
כפית שטוחה פטרוזיליה מיובשת
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להרתיח מים להוסיף כפית מלח להוסיף את הברוקולי ולחלוט כ 5 דקות לסנן ולשטוף במים קרים.

2. לערבב פאנקו, פפריקה ופטרוזיליה, בצלחת נפרדת לטרוף ביצים יחד עם כף שטוחה א. מרק ומל”פ.

3. לטבול את הברוקולי בביצה ובפירורי לחם. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן ולסדר את הברוקולי, להזליף שמן זית מעל.

4. חום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות באמצע להפוך.

25985 צפיות 19 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

יואב : הכנתי כמות כפולה, שקית שלמה של סנפרוסט (800 ג’) – ויצא מדהים. לא נשאר כלום!
תודה רבה על מתכון נהדר!

מירוש : הכנתי את הברוקולי (טרי ולא קפוא) יצא להיט! הכנתי אותו מתכון עם כרובית וגם יצא מצויין. לא נשאר פירור.

70
תגובות

  הרשם  
עדכן
עינת

היי ניקי
אפשר משהו במקום הביצים?

דינה

הכנתי, התחסל ברגע
תודה לך ניקי היקרה

רוית

האם ניתן להשתמש בציפוי שניצל ללא גלוטן במקום פירורי לחם?

אחת

שלום ניקי! תודה רבה על האתר הנפלא לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיו!
שאלה. קניתי ברוקולי קפוא כשפתחתי את השקית שמתי לב ש 3/4 שקית מלאה רק ב’גזעיים’ של הברוקולי. יש מה לעשות איתם?

תהילה

היי ניקי..

איך לדעת מתי להוריד מהאש?

ואם לתבול בפירורי לחם את כל הברוקולי?

הודיה

היי ניקי, איך אוכל לדעת אם הברוקולי מוכן?

איה

הי ניקי. תודה על האתר שלך שמציל אותי כל פעם מחדש. המתכון נשמע מעולה אפשר להשתמש בפטרוזיליה טרייה ?