חצילים מטוגנים בפירורי לחם מעדן פריך במיוחד
אתם חייבים להכין את זה תשכחו מכל מה שחשבתם על חצילים המתכון הזה הורס ברמות, נתקלתי בו בטעות ככה על הדרך לפני שנים כשאכלתי במסעדה וזה לא סתם חצילים מטוגנים ממש לא זה השדרוג הכי טוב לחציל.
חציל עם פירורי לחם אבל לא סתם מצופה וכל ביס קראנץ היסטרי פריכות מה שלא תרצו ואחד לא מספיק, לשולחן הגיעה צלחת גדולה מלאה פרוסות חצילים היינו מספר אנשים גם כאלה שלא אוהבים חצילים ואף אחד לא עמד בפיתוי.
חיסלנו הכל תוך כדי מחמאות והזמנו עוד צלחת, כשאני נתקלת בחציל מטוגן הורס שאני לא אכין בבית ?
המתכון הוא לשני חצילים תכפילו זה לא ישאר אפילו 5 דקות ברגע שהוצאתי לצלחת נשלחו הידיים זה אפילו לא הגיעו לשולחן בקיצור תרוצו להכין ואל תשכחו איפה ראיתם את המתכון 🙂
מרכיבים:
2 חצילים קטנים מאורכים
טמפורה:
ביצה L
חצי כוס מים
100 ג' קמח רגיל (שלושת רבעי כוס)
כף גדושה קורנפלור
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
תבלינים:
כפית פפריקה מרוקאית
חצי כפית פלפל שחור
כפית א. מרק עוף
כפית מלח
פירורי לחם
הכנות:
1. לערבב את מצרכי הטמפורה להוסיף תבלינים ולערבב לתערובת אחידה וחלקה (זה מזכיר טחינה בסמיכות).
2. לחמם מחבת עם כמות שמן שתכסה את התחתית ויותר, לחתוך את החצילים לפרוסות לא דקות ולא עבות לטבול פרוסת חצילים בטמפורה לנער שאריות ולצפות עם פירורי לחם.
3. להניח במחבת החמה השמן אמור להגיע עד שלושת רבעי גובה לטגן עד שמזהיב יפה להפוך ולהמשיך לטגן עד הזהבה, להוציא לנייר סופג.