שניצל דלעת
יש המון דברים שאפשר להכין עם דלעת, כתוספת לעוף, אולי לביבות ? מה עוד אפשר לעשות קצת שונה מהרגיל, מתאים לכם שניצל ?
כן שניצל מדלעת לא התבלבלתי שניצל לא חייב להיות בשרי זה כל כך קל להכנה וזה נחטף! תכינו מראש סלט טוב כמה גבינות וזאת ארוחת ערב מושלמת.
מרכיבים:
700 ג' דלעת
2 ביצים
כפית דבש
1/3 כפית קינמון
כפית פפריקה
פלפל שחור גרוס
מלח
פאנקו / פירורי לחם
הכנות:
1. לחתוך את הדלעת לפרוסות לא עבות ולא דקות מידי, להרתיח מים ולחלוט את הפרוסות זמן קצר עד שהן מתרככות ( לא רכות) ולסנן.
2. לטרוף ביצים ותבלינים לטבול את פרוסות הדלעת ולצפות בפאנקו, לטגן משני הצדדים עד הזהבה.
הערות:
חשוב לפרוס דק כדי שהטיגון יספיק, במידה והפרוסות עבות אחרי שמסיימים לטגן להכניס לתנור ל 20 דקות על 180 מעלות.