עגבניות ובצל צלויים בבלסמי
אחד הירקות הכי אהובים עליי אלו עגבניות ובמיוחד עגבניות שרי, חוץ מלנשנש אותן אחת אחרי השנייה אני אוהבת להשתעשע איתן. אפויות בתנור עם בצל לתבל וזאת תוספת נהדרת לכל מנה, ליד מנה בשרית בתוספת לגבינות בארוחת ערב. חצי שעה וזה מוכן לוקח לזה הרבה פחות להתחסל פשוט נפלא.
מרכיבים:
בצל גדול חתוך לרבעים ופרוס
20 עגבניות שרי חצויות
מעט טימין
חומץ בלסמי
מלח
הכנות:
1. לפזר את הבצל בתבנית מעל לסדר את העגבניות לתבל עם המלח והטימין להזליף שמן זית, לאפות ב 180 מעלות כ 20 – 25 דקות לטפטף חומץ בלסמי ולהגיש.