


עגבניות ובצל צלויים בבלסמי
אחד הירקות הכי אהובים עליי אלו עגבניות ובמיוחד עגבניות שרי, חוץ מלנשנש אותן אחת אחרי השנייה אני אוהבת להשתעשע איתן. אפויות בתנור עם בצל לתבל וזאת תוספת נהדרת לכל מנה, ליד מנה בשרית בתוספת לגבינות בארוחת ערב. חצי שעה וזה מוכן לוקח לזה הרבה פחות להתחסל פשוט נפלא.
מרכיבים:
בצל גדול חתוך לרבעים ופרוס
20 עגבניות שרי חצויות
מעט טימין
חומץ בלסמי
מלח
הכנות:
1. לפזר את הבצל בתבנית מעל לסדר את העגבניות לתבל עם המלח והטימין להזליף שמן זית, לאפות ב 180 מעלות כ 20 – 25 דקות לטפטף חומץ בלסמי ולהגיש.
9132 צפיות 1 צפיות היום
טימין טרי או מיובש?
שאלה קצת מצחיקה, נראה טעים מאוד אבל.. איך אוכלים את זה?
הכוונה האם זו תוספת למנה עיקרית , נגיד
או יותר כמו אנטי פסטי על טוסט, או על אורז/פירה.
בוקר טוב ניקי. שאלה בנוגע לחומץ הבלסמי: היכן מאחסנים חומץ בלסמי וכמה זמן לאחר הפתיחה ניתן להשתמש בו? תודה מראש וסוף שבוע נעים.
היי ניקי יקרה, האם אפשר עם עגבניות רגילות או שפחות מומלץ ואעשה מתכון אחר?
היי ניקי
יש תחליף לטימין?
תודה על המיילים, כיף לקבל אותם! 🙂