יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני ירקות - צמחוני מתכוני תפוחי אדמה מתכונים טבעוניים מתכונים לתשעה באב תוספות

תפוחי אדמה ובטטות אפויים בתנור

2 יולי 2014
(Visited 10,868 times, 1 visits today)
תפוחי אדמה ובטטות אפויים בתנור

תפוחי אדמה ובטטות אפויים בתנור

זה חטיף! אני אוהבת להכין כמות גדולה כי זה מתחסל במהירות, כלום עבודה לפרוס את הירקות ולהכניס לתנור, הילדים מאוד אוהבים וזה הולך כמעט עם כל דבר.

מרכיבים:

6 תפוחי אדמה בינוניים
2 בטטות בינוניות
2 בצלים
חצי כפית טימין
שמן זית / קנולה
מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל 200 מעלות כ 10 דקות מראש.

  1. 2. לקלף את התפוחי אדמה ולפרוס דק, לקלף את הבטטות ולפרוסות לפרוסות קצת יותר עבות מהתפוחי אדמה.

*3. להעביר את הירקות לתבנית לסדר בשכבה אחת, להזליף שמן להמליח ולפזר את הטימין, לאפות כ 30 דקות, לחצות את הבצל ולפרוס דק לפזר מעל הירקות ולהחזיר לתנור לאפות עד שהכל רך.

הוגש עם מרק פטריות וגריסים ופטריות ממולאות בשר

גולשים מכינים וממליצים:

אורלי : "מתכון מעולה! אני מכינה אותו לפחות פעם בשבוע והכל מתחסל. והעיקר שהילדים אוכלים… תודה רבה ניקי."

הרשם
עדכן
46 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן