תפוחי אדמה ובטטות אפויים בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תפוחי אדמה ובטטות אפויים בתנור

תפוחי אדמה ובטטות אפויים בתנור

זה חטיף! אני אוהבת להכין כמות גדולה כי זה מתחסל במהירות, כלום עבודה לפרוס את הירקות ולהכניס לתנור, הילדים מאוד אוהבים וזה הולך כמעט עם כל דבר.

מרכיבים:

6 תפוחי אדמה בינוניים
2 בטטות בינוניות
2 בצלים
חצי כפית טימין
שמן זית / קנולה
מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל 200 מעלות כ 10 דקות מראש.

  1. 2. לקלף את התפוחי אדמה ולפרוס דק, לקלף את הבטטות ולפרוסות לפרוסות קצת יותר עבות מהתפוחי אדמה.

*3. להעביר את הירקות לתבנית לסדר בשכבה אחת, להזליף שמן להמליח ולפזר את הטימין, לאפות כ 30 דקות, לחצות את הבצל ולפרוס דק לפזר מעל הירקות ולהחזיר לתנור לאפות עד שהכל רך.

הוגש עם מרק פטריות וגריסים ופטריות ממולאות בשר

27113 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

אורלי : “מתכון מעולה! אני מכינה אותו לפחות פעם בשבוע והכל מתחסל. והעיקר שהילדים אוכלים… תודה רבה ניקי.”

46
תגובות

  הרשם  
עדכן
רועי

יצא מעולה צריך לתת לו 10דקות בגריל שלא יצא חיוור

טל

ניקי הי,
המתכונים שלך מככבים אצלי:))
יש לי טימין יבש כתבלין לפזר כף על הכל או פחות?

תודה

דבי

מצויין! מצויין! מצויין! תודה 🙂

שרה

שלום ניקי תודה עלהכל. בקשר למאפה תפוחי אדמה ובטטה. האם לאפות מכוסה או גלוי

מירי

האם הסכין של הפרוסות במג’ימיקס זה מידי דק?
תודה רבה

sionah

ניקי הנפלאה
יצא ממש טעים 🙂
תודה

אתי

היי ניקי, הכנתי את זה אתמול וכולם בבית התלהבו. תודה רבה. האתר שלך מופלא ואני נעזרת בו הרבה. תודה רבה.