תבשיל קישואים ופלפלים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תבשיל קישואים ופלפלים

תבשיל קישואים ופלפלים

אני אוהבת ירקות וכמה שיותר. תבשיל ירקות שהירקות יוצאים רכים רכים, רוטב טוב וזאת תוספת מעולה לכל מה שתירצו להכין. דרך אגב היא קלילה אפשר לאכול ממנה והרבה, היא משביעה וטעימה ביותר.

מרכיבים:

בצל
4 קישואים
פלפל אדום
פלפל צהוב
כוס מים
3 כפות שמיר קצוץ
כף פפריקה מתוקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לחתוך את הירקות לקוביות קטנות, לטגן את הבצל כמה דקות להוסיף את שאר הירקות ולטגן כמה דקות להוסיף את שאר המצרכים לבשל כ 20 דקות או עד שהכל רך, מידי פעם לערבב ולטעום…

11113 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תבשיל קישואים ופלפלים

גולשים מכינים וממליצים:

אירנה : “מפתיע כמה שזה טעים.
בעשבי תיבול עשיתי חצי שמיר חצי פטרוזיליה כי בעלי לא חובב שמיר. יצא מעדן!
כמה פשוט, ככה טעים. כלום עבודה!”

שרה : “כל המתכונים שלך ניקי נהדרים! זה של הקישואים והפלפלים הוא פשוט נפלא. חינמי בקלוריות כמעט, אפשר לאכול ממנו כמה שרוצים. נראה מצוין. הכנתי לחג הראשון והכל נגמר. עכשיו בדרך להכין גם לחג השני.”

nili: “מתכון מעולה! כל כך טעים. הולך לככב במטבח שלי מעכשיו.”

שירלי : “מושלם! נטרף!!! וקצר מחמאות”


46
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיכל

חפשתי תבשיל מהיר לקישואים שהיו לי במקרר.הוספתי כמון וכורכום.יצא פגז!!!תבשיל חורפי משביע והעיקר דיאטטי.תודה ניקי!!!שבוע מקסים

רחלי

היי ניקי,
את הקישואים מקלפים?
תודה…

מיטל

היי ניקי,
מה שרשמת זה מספיק בתור רוטב?
כמה אבקת מרק לשים?