יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים טבעוניים מתכונים ליום כיפור מתכונים לסוכות מתכונים לתשעה באב תוספות

תבשיל קישואים ופלפלים

29 אוקטובר 2014
(Visited 56,152 times, 2 visits today)
תבשיל קישואים ופלפלים

תבשיל קישואים ופלפלים

ירקות זאת אהבה בלב אין כמו מנת ירקות טובה מהניסיון שלי בכל ארוחה אני מכינה מתכון בסגנון שמורכב נטו מירקות וזה מתכון מנצח הוא הולך כמעט עם כל דבר ואני אגלה לכם סוד לא צריך בשר הפעם הלכתי על צמחוני נטו.
מנה צמחונית רעננה וקיצית שיכולה לעבוד בתור ארוחת צהריים ואפילו ארוחת ערב קלילה, מכל הירקות שיש במקרר ואפילו אלו שנראים פחות טוב תכניסו למחבת אני בטוחה שתמצאו כמה פלפלים שאף אחד לא רוצה לגעת.
40 דקות וזה קסם של תבשיל ירקות משגע אני מוכנה לאכול אותו כל יום ולמי שאוהב רוטב תכינו את החלה כדי לטבול אתם לא תפסיקו לאכול טעם נהדר יש לירקות.

3 מנות

מרכיבים:

בצל חתוך לקוביות קטנות
4 קישואים / זוקיני חתוכים לקוביות
4 פלפלים אדומים / שושקה חתוכים לקוביות
חצי פלפל חריף קצוץ דק
כפית רסק עגבניות
כפית סוכר
כוס מים
כף א. מרק
חצי כפית פלפל שחור

הכנות:

1. לחמם סיר / מחבת גדולה עם 4 – 5 כפות שמן לטגן את הבצל על אש בינונית עד שמזהיב קלות להוסיף את הפלפלים כולל החריף ולהקפיץ כשתי דקות, להוסיף את הקישואים ולתת עוד כמה דקות טיגון.

2. להוסיף רסק, מים, סוכר ותבלינים להרתיח לכסות ולהשאיר פתח, להנמיך את האש ולבשל כ 40 דקות לבדוק טעמים.

3. מומלץ להגיש עם אורז לבן או אורז צהוב השילוב נהדר.

לערבב עם פסטה או אורז לבן ואפילו פתיתים, להגיש בתור סלט מבושל ליד חלת השבת ואל תספרו לאף אחד כמה קל להכין שיעריכו 🙂

תבשיל קישואים ופלפליםתבשיל קישואים ופלפליםתבשיל קישואים ופלפלים

גולשים מכינים וממליצים:

אירנה : "מפתיע כמה שזה טעים.
כמה פשוט, ככה טעים. כלום עבודה!"

שרה : "כל המתכונים שלך ניקי נהדרים! זה של הקישואים והפלפלים הוא פשוט נפלא. חינמי בקלוריות כמעט, אפשר לאכול ממנו כמה שרוצים. נראה מצוין. הכנתי לחג הראשון והכל נגמר. עכשיו בדרך להכין גם לחג השני."

nili: "מתכון מעולה! כל כך טעים. הולך לככב במטבח שלי מעכשיו."

שירלי : "מושלם! נטרף!!! וקצר מחמאות"

הרשם
עדכן
79 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן