לביבות צמחוניות
נכון שלפעמים מתחשק משהו קל ? לא בשר אבל עדיין משהו קל שיחמם את הבטן ועדיף שיהיו ירקות, הרוטב זה בונוס טעים נכון ? לביבות ירקות עדינות וטעימות. לא אמרתי שיש תפוחי עץ בפנים ? אז יש וזה משתלב מעולה עם הגזר.
13 לביבות
הכנות:
1. לגרד את הגזרים, תפוח אדמה והתפוח לערבב את כל המצרכים, ליצור לביבות ולסחוט את הנוזלים.
2. לרפד תבנית בנייר אפייה משומן לאפות כ 25 דקות צד אחד להפוך ולאפות עוד כ 10 דקות. או טיגון עד הזהבה משני הצדדים.
3. לטגן את הבצל להוסיף את השום לטיגון קל ואת שאר המצרכים לבשל כמה דקות להוסיף את הלביבות בזהירות ולבשל כ 10 דקות.
הערות:
הלביבות עדינות אז בזהירות.