לביבות צמחוניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות צמחוניות

לביבות צמחוניות

נכון שלפעמים מתחשק משהו קל ? לא בשר אבל עדיין משהו קל שיחמם את הבטן ועדיף שיהיו ירקות, הרוטב זה בונוס טעים נכון ? לביבות ירקות עדינות וטעימות. לא אמרתי שיש תפוחי עץ בפנים ? אז יש וזה משתלב מעולה עם הגזר.

13 לביבות

מרכיבים:

3 גזרים גדולים
תפוח אדמה
תפוח עץ
2 כפות שמן
ביצה
חצי כוס קמח
כפית מלח

רוטב:
בצל קצוץ דק
2 שיני שום פרוסות
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
כף פפריקה
כף דבש
כף רסק
שתי כוסות מים
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לגרד את הגזרים, תפוח אדמה והתפוח לערבב את כל המצרכים, ליצור לביבות ולסחוט את הנוזלים.

2. לרפד תבנית בנייר אפייה משומן לאפות כ 25 דקות צד אחד להפוך ולאפות עוד כ 10 דקות. או טיגון עד הזהבה משני הצדדים.

3. לטגן את הבצל להוסיף את השום לטיגון קל ואת שאר המצרכים לבשל כמה דקות להוסיף את הלביבות בזהירות ולבשל כ 10 דקות.

הערות:
הלביבות עדינות אז בזהירות.

15781 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לביבות צמחוניותלביבות צמחוניותלביבות צמחוניות

לביבות צמחוניותלביבות צמחוניות

52
תגובות

  הרשם  
עדכן
רבקה

ניקי שלום
אפשר רק לאפות את הלביבות בלי לבשל אח”כ? אני מחפשת לביבות אפויות להגשה

תמר

היי ניקי
מתכון מהמם (כמו כולם)
נראה לך שאפשר להכין את אותו רעיון עם קישואים ובצל?
תודה