לביבות צמחוניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות צמחוניות

לביבות צמחוניות

נכון שלפעמים מתחשק משהו קל ? לא בשר אבל עדיין משהו קל שיחמם את הבטן ועדיף שיהיו ירקות, הרוטב זה בונוס טעים נכון ? לביבות ירקות עדינות וטעימות. לא אמרתי שיש תפוחי עץ בפנים ? אז יש וזה משתלב מעולה עם הגזר.

13 לביבות

מרכיבים:

3 גזרים גדולים
תפוח אדמה
תפוח עץ
2 כפות שמן
ביצה
חצי כוס קמח
כפית מלח

רוטב:
בצל קצוץ דק
2 שיני שום פרוסות
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
כף פפריקה
כף דבש
כף רסק
שתי כוסות מים
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לגרד את הגזרים, תפוח אדמה והתפוח לערבב את כל המצרכים, ליצור לביבות ולסחוט את הנוזלים.

2. לרפד תבנית בנייר אפייה משומן לאפות כ 25 דקות צד אחד להפוך ולאפות עוד כ 10 דקות. או טיגון עד הזהבה משני הצדדים.

3. לטגן את הבצל להוסיף את השום לטיגון קל ואת שאר המצרכים לבשל כמה דקות להוסיף את הלביבות בזהירות ולבשל כ 10 דקות.

הערות:
הלביבות עדינות אז בזהירות.

15737 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לביבות צמחוניותלביבות צמחוניותלביבות צמחוניות

לביבות צמחוניותלביבות צמחוניות

52
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירה

בוקר טוב ניקי
אני ממש מתלבטת….רציתי לעשות את הקציצות האפויות ברוטב עם הפסטה,
ונתקלתי במתכון הזה ואין לי מושג במה לבחור.
אפשר לעשות את שני הסוגים עם הפסטה?זה מתאים עם הרוטב השני?
גם אין לי סילאן לרוטב הזה.

נועה

הי ניקי שבוע טוב. מה אפשר לשים במקום הביצה? מה אפשר להגיש עם זה ביחד, כלומר למה זה מתאים (אורז, פתיתים, אטריות?)..?

תודה,
נועה

מרגלית

ניקי תודה רבה- יצא מעולה!
בעלי טרף ורק שאל למה הכנתי כ”כ מעט 😉
בפעם הבאה אכפיל כמויות…

מיכל

שלום לך.
2 שאלות:
1. מה דעתך להחליף את הדבש בסילאן?
2. מה את מיעצת לעשות עם הנוזלים שנסחטו?
אולי גם אותם להעבירם לרוטב?
מה שבטוח הולכת לעשותם.
תודה לך

חתולי8

נראה הורס!
אפילו אני, אחת שלא ממש מבשלת, מתכוונת להכין אותן!

zipi

נראות משגע ובטוח טעימות האם אפשר להוסיף תפוח אדמה מגורד? ובאיזה מגרדת דקה או עבה? לקלף את הגזרים והתפוח?

תודה חמה על כל פעילותך למענינו.תבורכי……

גבי

ניקי, אני המגיבה הראשונה? כבוד…
איזה סוג תפוח עץ כדאי?
האם לקלפו?
ותודה על הכל…..