לביבות צמחוניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות צמחוניות

לביבות צמחוניות

נכון שלפעמים מתחשק משהו קל ? לא בשר אבל עדיין משהו קל שיחמם את הבטן ועדיף שיהיו ירקות, הרוטב זה בונוס טעים נכון ? לביבות ירקות עדינות וטעימות. לא אמרתי שיש תפוחי עץ בפנים ? אז יש וזה משתלב מעולה עם הגזר.

13 לביבות

מרכיבים:

3 גזרים גדולים
תפוח אדמה
תפוח עץ
2 כפות שמן
ביצה
חצי כוס קמח
כפית מלח

רוטב:
בצל קצוץ דק
2 שיני שום פרוסות
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
כף פפריקה
כף דבש
כף רסק
שתי כוסות מים
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לגרד את הגזרים, תפוח אדמה והתפוח לערבב את כל המצרכים, ליצור לביבות ולסחוט את הנוזלים.

2. לרפד תבנית בנייר אפייה משומן לאפות כ 25 דקות צד אחד להפוך ולאפות עוד כ 10 דקות. או טיגון עד הזהבה משני הצדדים.

3. לטגן את הבצל להוסיף את השום לטיגון קל ואת שאר המצרכים לבשל כמה דקות להוסיף את הלביבות בזהירות ולבשל כ 10 דקות.

הערות:
הלביבות עדינות אז בזהירות.

15641 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לביבות צמחוניותלביבות צמחוניותלביבות צמחוניות

לביבות צמחוניותלביבות צמחוניות

52
תגובות

  הרשם  
עדכן
חיה

ניקי המדהימה!
הכנתי את הלביבות האלו למנה בקייטרינג שלנו, יצאו טעימות ברמות! אף אחד לא הצליח לנחש מה יש בפנים 😉
אם יבקשו מנה צמחונית זו תהיה ה’מנה העיקרית’ ♥
תודה על הכל!!

דפנה

הי ניקי.
כמובן שאני מחפשת מה להכין…בלי להתבלבל אני רושמת “ניקי”…אין מצב שלא.
אז נתקלתי במתכון הזה שנראה מצוין. אבל חוק מרפי…אכלתי הבוקר את התפוח האחרון… יש משהו להמיר ?? אולי אגס?
אז נתקלתי

elinor

וואו ניקי!!!
החלפתי תפוח עץ בתפוח אדמה ופפריקה בכורכום. יצא קציצות בטעם בשרי מתקתק טעים מדהים.
את אלופה!! אני בכלל לא אוהבת רטבים אדומים בדרך כלל ויש לי ניסיון מר עם קציצות ירק.
איך את עושה את זה? כל מתכון אליפות.
תודה לך! שתזכי לגמול על כל הטוב שאת מפיצה!

דנה זוסמן

היי ניקי,
מתכון מצויין. עשיתי אותו מספר פעמים ויצא משגע.

מתלבטת עם לעשות אותו עם תוספת אורז או עם פירה בטטה- יכול להתאים?

תמר

הי
נראה לי שלא נשלח אז…
יש מצב להקפיא את הלביבות?

תמר

ניקי שלום
אפשר להקפיא את הלביבות? מבחינת הטעם…

רחלי

הי ניקי, מה שלומך?
האם הלביבות יוצאות מתוקות (בגלל הגזר)? אני מחפשת להכין משהו קליל אבל לא מתוק..