בטטה אפויה ברוזמרין

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בטטה אפויה ברוזמרין

המתכון הכי קל בעולם! והטעם פשוט נפלא. 5 דקות עבודה על השעון ואת כל השאר עושה התנור זה כל הביג דיל, אין מצב שמישהו יפשל קל, הכי קל שיש.

4 מנות

מרכיבים:

3 בטטות גדולות
5 כפות שמן זית
כפית שום כתוש
2 כפות סילאן
כפית רוזמרין
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הבטטות לקוביות להוסיף את שאר המצרכים לערבב היטב ולאפות על 180 מעלות כ 35 דקות או עד שהכל רך.

שאלות ותשובות:

אני לא אוהבת בטטות – גם תפוחי אדמה הולך
צריך לחלוט את הבטטות ? לא וזה אפילו לא כתוב…
אפשר להכין יום מראש ? כן
אפשר על הגז ? לא
אין לי רוזמרין – כדאי להשיג
שמן רגיל הולך ? כן
אין לי שום כתוש – אפשר גם בלי
מה במקום הסילאן ? דבש

לפייסבוק שלי

7464 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בטטה אפויה ברוזמריןבטטה אפויה ברוזמריןבטטה אפויה ברוזמריןבטטה אפויה ברוזמריןבטטה אפויה ברוזמרין

47
תגובות

  הרשם  
עדכן
לין

היי ניקי! מכוסה בתנור או לא?

מאירה

מצוין. תודה רבה על המתכונים הנהדרים.

מיכל

רוזמרין טרי או גם מיובש הולך?

אריאלה

הי ניקי יקרה,
חיפשתי ולא מצאתי, האם יש לך מתכון לצ`יפס בטטה אפוי? אם לא אז בבקשהההה תמציאי….

עינת

הי ניקי, ילך אם אוסיף עוד ירקות כתומים כמו גזר?
תודה מראש!

שוג

איך את מרימה אותם בצורה כזו יפה בלי שייפצעו או ימעכו? חייבת שזה גם ייראה טוב, כמו אצלך

גנית

ניקי היקרה
יצא טעיםםםםםם!!
רצינו רק לטעום
ותוך 2 דקות
חצי התחסל
פעם הבאה כמובן אכפיל כמויות!
תודה רבה רבה