בטטה אפויה ברוזמרין

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בטטה אפויה ברוזמרין

המתכון הכי קל בעולם! והטעם פשוט נפלא. 5 דקות עבודה על השעון ואת כל השאר עושה התנור זה כל הביג דיל, אין מצב שמישהו יפשל קל, הכי קל שיש.

4 מנות

מרכיבים:

3 בטטות גדולות
5 כפות שמן זית
כפית שום כתוש
2 כפות סילאן
כפית רוזמרין
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הבטטות לקוביות להוסיף את שאר המצרכים לערבב היטב ולאפות על 180 מעלות כ 35 דקות או עד שהכל רך.

שאלות ותשובות:

אני לא אוהבת בטטות – גם תפוחי אדמה הולך
צריך לחלוט את הבטטות ? לא וזה אפילו לא כתוב…
אפשר להכין יום מראש ? כן
אפשר על הגז ? לא
אין לי רוזמרין – כדאי להשיג
שמן רגיל הולך ? כן
אין לי שום כתוש – אפשר גם בלי
מה במקום הסילאן ? דבש

לפייסבוק שלי

17655 צפיות 28 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בטטה אפויה ברוזמריןבטטה אפויה ברוזמריןבטטה אפויה ברוזמריןבטטה אפויה ברוזמריןבטטה אפויה ברוזמרין

56
תגובות

  הרשם  
עדכן
עדנה

ניקי, ערב טוב,

האם צריך לכסות את הבטטות ? אני חוששת שהבטטות יחרכו בקצוות .
האם יש תבלין אחר המתאים לתיבול בטטות? אצלנו ממש לא אהבים רוזמרין .

תודה מראש

חני

ניקי ערב טוב,
עכשיו אנו אוכלים את הבטטות אפויות ממש מוצלח וטעים .
תודה לך על המתכונים שאני מקבלת לאימייל ,ישר כח!

נילי גולדשטיין

שלום ניקי, אני נהנית מהמתכונים שלך. האם במתכון של הבטטות בתנור את קולפת אותן (כך נראה לי בצילום) או רק מקרצפת את הקליפה?

איילת

שלום ניקי,
האם אפשר להשתמש ברוזמרין טרי?
תודה

אלכס

הנסיון שלך בשו”ת – קורע!

שאפו על הסבלנות

יעל

מתכון נהדר!!
אהבתי שענית על כל השאלות האפשריות בתחילת המתכון! 🙂
הכנסתי לתנור עכשיו.. בטוחה שיצא טעים

חיה

כל כך פשוט וקל וכל כך כל כך טעים !!!!!