


בטטה אפויה ברוזמרין
המתכון הכי קל בעולם! והטעם פשוט נפלא. 5 דקות עבודה על השעון ואת כל השאר עושה התנור זה כל הביג דיל, אין מצב שמישהו יפשל קל, הכי קל שיש.
4 מנות
מרכיבים:
3 בטטות גדולות
5 כפות שמן זית
כפית שום כתוש
2 כפות סילאן
כפית רוזמרין
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לחתוך את הבטטות לקוביות להוסיף את שאר המצרכים לערבב היטב ולאפות על 180 מעלות כ 35 דקות או עד שהכל רך.
שאלות ותשובות:
אני לא אוהבת בטטות – גם תפוחי אדמה הולך
צריך לחלוט את הבטטות ? לא וזה אפילו לא כתוב…
אפשר להכין יום מראש ? כן
אפשר על הגז ? לא
אין לי רוזמרין – כדאי להשיג
שמן רגיל הולך ? כן
אין לי שום כתוש – אפשר גם בלי
מה במקום הסילאן ? דבש
27367 צפיות 1 צפיות היום
ניקי, ערב טוב,
האם צריך לכסות את הבטטות ? אני חוששת שהבטטות יחרכו בקצוות .
האם יש תבלין אחר המתאים לתיבול בטטות? אצלנו ממש לא אהבים רוזמרין .
תודה מראש
ניקי ערב טוב,
עכשיו אנו אוכלים את הבטטות אפויות ממש מוצלח וטעים .
תודה לך על המתכונים שאני מקבלת לאימייל ,ישר כח!
שלום ניקי, אני נהנית מהמתכונים שלך. האם במתכון של הבטטות בתנור את קולפת אותן (כך נראה לי בצילום) או רק מקרצפת את הקליפה?
שלום ניקי,
האם אפשר להשתמש ברוזמרין טרי?
תודה
הנסיון שלך בשו”ת – קורע!
שאפו על הסבלנות
מתכון נהדר!!
אהבתי שענית על כל השאלות האפשריות בתחילת המתכון! 🙂
הכנסתי לתנור עכשיו.. בטוחה שיצא טעים
כל כך פשוט וקל וכל כך כל כך טעים !!!!!