בטטה אפויה ברוזמרין

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בטטה אפויה ברוזמרין

המתכון הכי קל בעולם! והטעם פשוט נפלא. 5 דקות עבודה על השעון ואת כל השאר עושה התנור זה כל הביג דיל, אין מצב שמישהו יפשל קל, הכי קל שיש.

4 מנות

מרכיבים:

3 בטטות גדולות
5 כפות שמן זית
כפית שום כתוש
2 כפות סילאן
כפית רוזמרין
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הבטטות לקוביות להוסיף את שאר המצרכים לערבב היטב ולאפות על 180 מעלות כ 35 דקות או עד שהכל רך.

שאלות ותשובות:

אני לא אוהבת בטטות – גם תפוחי אדמה הולך
צריך לחלוט את הבטטות ? לא וזה אפילו לא כתוב…
אפשר להכין יום מראש ? כן
אפשר על הגז ? לא
אין לי רוזמרין – כדאי להשיג
שמן רגיל הולך ? כן
אין לי שום כתוש – אפשר גם בלי
מה במקום הסילאן ? דבש

לפייסבוק שלי

17457 צפיות 17 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בטטה אפויה ברוזמריןבטטה אפויה ברוזמריןבטטה אפויה ברוזמריןבטטה אפויה ברוזמריןבטטה אפויה ברוזמרין

56
תגובות

  הרשם  
עדכן
רותי

אפשר לשים בזיליקום במקום?

רותי

נראה לך שילך עם בזיליקום במקום רוזמרין או שלוותר?

ניצן

שאלה מצחיקה אבל בגלל שאת כזו מקסימה אני מרשה לעצמי-
יש לך טיפים לחיתוך בטטות בצורה של קוביות?
בחיי שניסיתי המון סכינים וזו פשוט מלחמה תמידית עם הבטטות…
אם יש לך המלצה לסכין מסוים אשמח מאוד!
תודה

מאי

הי ניקי

אפשר להכין את זה יום קודם ולשמור במקרר?

בלהה

הכנתי, פשוט טעים!

מתכון נוסף לאוסף המתכונים המוצלחים שלך 🙂

דקלה

הי ניקי,
האם ניתן להשתמש בדלורית במקום בטטה?
ואם כן, היית ממליצה לשנות את התיבול?
תודה!

אביטל

בוקר טוב , אם אני משתמשת בתפוחי אדמה רגילים הם צריכים חליטה לפני ? כמה זמן ?