


בטטה אפויה ברוזמרין
המתכון הכי קל בעולם! והטעם פשוט נפלא. 5 דקות עבודה על השעון ואת כל השאר עושה התנור זה כל הביג דיל, אין מצב שמישהו יפשל קל, הכי קל שיש.
4 מנות
מרכיבים:
3 בטטות גדולות
5 כפות שמן זית
כפית שום כתוש
2 כפות סילאן
כפית רוזמרין
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לחתוך את הבטטות לקוביות להוסיף את שאר המצרכים לערבב היטב ולאפות על 180 מעלות כ 35 דקות או עד שהכל רך.
שאלות ותשובות:
אני לא אוהבת בטטות – גם תפוחי אדמה הולך
צריך לחלוט את הבטטות ? לא וזה אפילו לא כתוב…
אפשר להכין יום מראש ? כן
אפשר על הגז ? לא
אין לי רוזמרין – כדאי להשיג
שמן רגיל הולך ? כן
אין לי שום כתוש – אפשר גם בלי
מה במקום הסילאן ? דבש
26565 צפיות 10 צפיות היום
היי ניקי הכנתי ויצא מושלם!!
אם אני מוסיף גם תפו”א קטנים לאפיה. צריך לקלף אותם? אם לא, איך מנקים אותם?
היי ניקי,
מה שלומך?
בכמה תפוחי אדמה אפשר להמיר את הבטטה?
המתכון יוצא מתוק מאוד עם 2 כפות סילאן?
תודה!
גדולה!!! אין עלייך!יצא מעולה פלוס
היי, אפשר להחליף את הרוזמרין בטימין? תודה רבה ושנה טובה
יצא לי ממש מתוק. לדעתי כפית סילאן אחת מספיקה (2 כפות זה יותר מדי.. ).
היי, אפשר לערבב עם תפוח אדמה ובטטה ביחד?