מוקפץ ברוטב חמוץ מתוק

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מוקפץ ברוטב חמוץ מתוק

אני לא יודעת מה איתכם אני מאוד אוהבת ירקות. לאכול בכיף מנה משביעה טעימה צבעונית ואם אני רוצה להפוך אותה לארוחה שלמה אני מוסיפה פסטה וזה מושלם וזה באמת קל וטעים. מתכון לצמחוניים ולא רק…

4 – 5 מנות

מרכיבים:

בצל קצוץ
2 גזרים חתוכים למקלות
2 שיני שום פרוסות
2 פלפל אדומים חתוכים לקוביות
חבילת פטריות שמפיניון פרוסות
חבילת נבטים סיניים
200 ג’ ספגטי

רוטב חמוץ מתוק:
כף גדושה קטשופ
3 – 4 כפות חומץ
כף דבש
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הגזר כמה דקות להוסיף את הפלפלים לעוד כמה דקות להוסיף בצל טיגון קל להוסיף שום ופטריות. לבחוש כל הזמן.

2. בינתיים להכין את הפסטה לפי ההוראות.

3. בסוף להוסיף את הנבטים ספגטי, לערבב את מצרכי הרוטב להוסיף להקפיץ כדקה ולהוריד מהאש.

17375 צפיות 19 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

25
תגובות

  הרשם  
עדכן
תמר *

שלום 🙂 את הפטריות צריך לסנן או לשפוך יחד עם הנוזלים שלהם??
תודה!

יעל

היי ניקי אפשר במקום ספגטי לשים נודלס?

שירה

טעים! טעים! טעים!

יעל

היי ניקי, מה נשמע? הכנתי לארוחת צהריים עם מקרוני וויתרתי על הפטריות והנבטים (הבעל לא אוהב אותם) יצא מצוין גם בלעדיהם, תודה.

ינאית ויצמן

כמובן שלא התאפקתי והכנתי את זה ואת קציצות הטונה החדשות.תודה רבה ושבת שלום אלופה

אורלי לוי

היי ניקי
לא ציינת במרכיבים את השום. כמה ?
אורלי.

אורי

ניקי שלום ,
נראה לך שמתאים להוסיף נתחי חזה עוף ?