דפי אורז ממולאים מנגולד וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

דפי אורז ממולאים מנגולד וגבינות

עוד הצעה לארוחת ערב קלה, מתכון טעים ביותר מלא ירקות טעימים, ארוחה קלה וטעימה כשרוצים משהו שונה וקליל לאכול. בלי השקעה בלי טיגון והתוצאה נפלאה ביותר.

8 חתיכות

מרכיבים:

דפי אורז
5 – 6 עלי מנגולד גדולים
100 ג’ גבינה מלוחה
עגבניות שרי חתוכות לרבעים

מטבל שמנת

מילוי נוסף:
ירקות מוקפצים

רוטב:
3 כפות שמן זית
חצי כפית חרדל
3/4 כפית דבש
מעט שום כתוש
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את החלק הלבן של המנגולד לשטוף היטב. לחלוט כשתיים שלוש דקות לסחוט ולקצוץ. לערבב עם העגבניות והגבינה, לערבב את מצרכי הרוטב ולתבל.

2. להכניס את עלה האורז למים פושרים להשקיע כ 20 – 30 שניות העלה רך ועדין, להניח על משטח מעט רטוב לשים מהמילוי בקצה ולסגור כמו מעטפה.

3. לחמם תנור ל 200 מעלות להכניס את הדפי אורז להבריש בקצת שמן זית ולאפות כ 5 – 6 דקות.

3. לערבב את מצרכי המטבל ולהגיש עם הרולדות יחד עם ירקות.

5662 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

IMG_6644IMG_6655IMG_6661IMG_6695IMG_6693IMG_6671IMG_6673IMG_6681IMG_6709IMG_5592

30
תגובות

  הרשם  
עדכן
עמית

שאלת בור 🙂 האם חולטים רק את העלה הירוק ? אם כן – מה עושים עם החלק הלבן ?

רויטל

ניקי, אני תמיד ממלאה את הדפי אורז בחביתה, ירקות, גבינה וכו’ ואוכלת ככה בלי אפיה/טיגון. זה אסור?? חובה לאפות/לטגן אותם לפני אכילה??

שיילו

היי ניקי
יש לך אולי עוד רעיונות למילוי דפי אורז? עוד מתכונים?
המון תודה!

אתי

היי.. אחלה מתכונים עשיתי כבר כמה מהם.. העוגת תפוזים וקינמון יצאה סוף!
ולענייננו.. אפשר במקום מנגולד תרד? ואם כן איך? פשוט לחלוט?

לימור

מתכון מעולה!
את משמחת אותנו כל פעם מחדש!
(רק שימי לב שהמתכון צמחוני אך אינו טבעוני…)
שבת שלום 🙂

אפרת

היי ראיתי את המתכון וקרץ לי הרעיון לעשות את דפי האורז ממולאים בתערובת בשרית אבל אני לא מתמצאת בעלי אורז ממש ולא יודעת איך יגיב בבישול ולא בתנור..האם ניתן לבצע את זה בלי שיתפרקו?