דפי אורז ממולאים מנגולד וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

דפי אורז ממולאים מנגולד וגבינות

עוד הצעה לארוחת ערב קלה, מתכון טעים ביותר מלא ירקות טעימים, ארוחה קלה וטעימה כשרוצים משהו שונה וקליל לאכול. בלי השקעה בלי טיגון והתוצאה נפלאה ביותר.

8 חתיכות

מרכיבים:

דפי אורז
5 – 6 עלי מנגולד גדולים
100 ג’ גבינה מלוחה
עגבניות שרי חתוכות לרבעים

מטבל שמנת

מילוי נוסף:
ירקות מוקפצים

רוטב:
3 כפות שמן זית
חצי כפית חרדל
3/4 כפית דבש
מעט שום כתוש
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את החלק הלבן של המנגולד לשטוף היטב. לחלוט כשתיים שלוש דקות לסחוט ולקצוץ. לערבב עם העגבניות והגבינה, לערבב את מצרכי הרוטב ולתבל.

2. להכניס את עלה האורז למים פושרים להשקיע כ 20 – 30 שניות העלה רך ועדין, להניח על משטח מעט רטוב לשים מהמילוי בקצה ולסגור כמו מעטפה.

3. לחמם תנור ל 200 מעלות להכניס את הדפי אורז להבריש בקצת שמן זית ולאפות כ 5 – 6 דקות.

3. לערבב את מצרכי המטבל ולהגיש עם הרולדות יחד עם ירקות.

13322 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

35
תגובות

  הרשם  
עדכן
EMI

מצויןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן—תודהההההההההההההההה

עינת

ניקי שלום,

אני מארחת ביום שבת ורציתי לדעת איזו משתי האפשרויות הבאות טובה יותר, לדעתך:
1. להכין הכל מראש (ביום שישי) – כלומר, ללא האפיה – ולאפות בשבת.
2. להכין הכל ביום שישי – מההתחלה ועד הסוף – ולחמם קלות ביום שבת.

תודה מראש,
עינת

נחמה

שלום ניקי
אני ממש נהנת מהרעיונות והקלות
האם אפשר להקפיא עלי אורז ממולאים?
תודה רבה
נחמה

כץ בתיה

היי ניקי! באיזה מטבל שמנת מדובר?

תמר מאור

ניקי איזה כייף לפתוח את המייל ולראות ששלת לי את מתכון דפי האורז זה נראה טעים ביותר אני צמחונית ומאוד שמחה על כל משהו כזה קל וטעים – ואעשה עוד מעט גם את תפוחי האדמה שכבר יש לי חשק לאכול אותה.

באמת תודה מקרב לב

נ.ב. מה שנחמד שהמתכונים שלך כאלה קלים וטעמים ללא מאמץ יתר

כדורי איריס

הי לך ניקי הרבה זמן לא כתבתי לך ולא נתתי מחמאות אבל ממשיכה להכין מהמתכונים המדהימים שלך ונהנים מיכול ביס אפילו שאנחנו בתזונה נכונה אצל חלי ממן אבל בכול זאת מכינה את המאכלים המופלאים שלך רק בריסוס שמן כמובן ובלי בצקים עכשיו למתכון הזה איפוה קונים את דפי האורז? והאים אפשרי להכין מוקפץ בשרי לזה?תודה והמשך נעים

צביה

נשמע טוב! תודה