כרובית שלמה אפויה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כרובית שלמה אפויה

כרובית שלמה אפויה

אני אוהבת כרובית, היא יוצאת מושלם באפייה היא לא באמת צריכה יותר מידי דברים אפילו תיבול זה הכי מינימאלי שיש. יש איזשהוא קסם בכרובית שבאפייה פורץ החוצה, היא פריכה ומרגישים בכל ביס את הפריכות, הטעמים שלה נהדרים. אני משתמשת בה כמעט בכל ארוחה, בשרית, חלבית הכל הולך.
אני אומרת מראש תשתמשו בכרובית גדולה. רק  תדמיינו כמה שהכרובית הזאת טעימה. זה אחד המתכונים הכי טובים וקלים שיש.

מרכיבים:

כרובית שלמה
שמן זית / קנולה
פלפל שחור גרוס
מלח

קצר ולעניין

 

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. למלא סיר עם מים להרתיח להוסיף כפית מלח להכניס את הכרובית לבשל 6 דקות ולסנן.

*3. להניח את הכרובית בתבנית עם נייר אפייה להזליף מעל כמה זילופי שמן על כל הכרובית, להכניס לתנור ולאפות כ 45 דקות או עד שהכרובית מזהיבה.

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום מראש, המתכון מתאים לאלה ששומרים על המשקל,
אפשר גם לפרק את הכרובית לפרחים.

22121 צפיות 14 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כרובית שלמה אפויהכרובית שלמה אפויהכרובית שלמה אפויהכרובית שלמה אפויה

25
תגובות

  הרשם  
עדכן
שלי

היי ניקי,
הכנתי לפי המתכון. בעלי חזר הביתה ושמע איך הכנתי ואמר שזה יצא לי קשה אבל לא נורא(כי בישלתי רק 6 דקות). כשזה יצא מהתנור, זה היה נראה סוףףף…
הוא טעם ושאלתי אותו איך יצא, הוא אמר לא להפריע לו הוא היה בהלם מהקריספיות… אז תודה ניקי ושבת שלום

מירב

אפשר לטבל ולאפות רק למחורת?

טלילה

ניקי, באיזה חם התנור? טורבו? גריל?

מרינה

היי ניקי,
כמה שמן להוסיף? להבריש את הכרובית? פשוט לא כתוב

לאה

מושלם ! כרובית לא צריכה יותר מזה כלום!

מיטל

הי ניקי, האם אפשר להכין את הכרובית יום לפני הסעודה?