כרובית שלמה אפויה
אני אוהבת כרובית, היא יוצאת מושלם באפייה היא לא באמת צריכה יותר מידי דברים אפילו תיבול זה הכי מינימאלי שיש. יש איזשהוא קסם בכרובית שבאפייה פורץ החוצה, היא פריכה ומרגישים בכל ביס את הפריכות, הטעמים שלה נהדרים. אני משתמשת בה כמעט בכל ארוחה, בשרית, חלבית הכל הולך.
אני אומרת מראש תשתמשו בכרובית גדולה. רק תדמיינו כמה שהכרובית הזאת טעימה. זה אחד המתכונים הכי טובים וקלים שיש.
מרכיבים:
כרובית שלמה
שמן זית / קנולה
פלפל שחור גרוס
מלח
קצר ולעניין
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות.
2. למלא סיר עם מים להרתיח להוסיף כפית מלח להכניס את הכרובית לבשל 6 דקות ולסנן.
*3. להניח את הכרובית בתבנית עם נייר אפייה להזליף מעל כמה זילופי שמן על כל הכרובית, להכניס לתנור ולאפות כ 45 דקות או עד שהכרובית מזהיבה.
כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום מראש, המתכון מתאים לאלה ששומרים על המשקל,
אפשר גם לפרק את הכרובית לפרחים.