כרובית שלמה בתנור
זה המתכון הכי קל בעולם לכרובית לא נתקלתי במתכון פשוט יותר מזה אפשר לומר שזאת התוספת המושלמת לארוחה, הכי פשוט והכי טעים ואני רוצה לומר לכם שלא חייבים ללכת לאכול אצל אייל שני בשביל ליהנות מכרובית אפויה.
המתכון הזה הרבה יותר טוב ממה שמגישים בכל מסעדה, מעדן פריך וטעים ב 5 דקות הכנה ממליצה מראש להכין 2 כרוביות לא יגמר מהר, הכרובית עומדת בפני עצמה עם סלטים אפילו לא צריך בשר היא נחשבת לדיאטטית יש יותר טוב מזה ?
מרכיבים:
2 כרוביות קטנות / בינוניות
שמן זית / קנולה
פלפל שחור גרוס
מלח
קצר ולעניין
הכנות:
1. לחמם תנור ל 190 מעלות.
2. למלא סיר עם מים להרתיח להוסיף כפית מלח להכניס את הכרובית לבשל 6 דקות ולסנן במידה והמים לא מכסים את הכרובית להפוך אותה באמצע.
3. להניח את הכרוביות בתבנית על נייר אפייה להזליף מעל כמה זילופי שמן להמליח להכניס לתנור ולאפות כ 50 – 60 דקות או עד שהכרובית מזהיבה.
להגיש עם טחינה של מסעדות
כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום מראש, המתכון מתאים לאלה ששומרים על המשקל,
אפשר גם לפרק את הכרובית לפרחים.