כרובית שלמה אפויה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כרובית שלמה אפויה

כרובית שלמה אפויה

אני אוהבת כרובית, היא יוצאת מושלם באפייה היא לא באמת צריכה יותר מידי דברים אפילו תיבול זה הכי מינימאלי שיש. יש איזשהוא קסם בכרובית שבאפייה פורץ החוצה, היא פריכה ומרגישים בכל ביס את הפריכות, הטעמים שלה נהדרים. אני משתמשת בה כמעט בכל ארוחה, בשרית, חלבית הכל הולך.
אני אומרת מראש תשתמשו בכרובית גדולה. רק  תדמיינו כמה שהכרובית הזאת טעימה. זה אחד המתכונים הכי טובים וקלים שיש.

מרכיבים:

כרובית שלמה
שמן זית / קנולה
פלפל שחור גרוס
מלח

קצר ולעניין

 

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. למלא סיר עם מים להרתיח להוסיף כפית מלח להכניס את הכרובית לבשל 6 דקות ולסנן.

*3. להניח את הכרובית בתבנית עם נייר אפייה להזליף מעל כמה זילופי שמן על כל הכרובית, להכניס לתנור ולאפות כ 45 דקות או עד שהכרובית מזהיבה.

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום מראש, המתכון מתאים לאלה ששומרים על המשקל,
אפשר גם לפרק את הכרובית לפרחים.

29089 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כרובית שלמה אפויהכרובית שלמה אפויהכרובית שלמה אפויהכרובית שלמה אפויה

28
תגובות

  הרשם  
עדכן
רעיה

מהיום שנפגשתי עם המתכון הזה כולם התמכרו קשות.
פשוט. קל. וכל כך טעיםםם.
החלפתי את שמן בתרסיס שמן והטעם לא נפגם.
אחרי שמתקרר מיץ לימון בנדיבות או טחינה.
הבעיה כמה שמכינה אף פעם לא נשאר למחר.

אודיה

האתר שלך פשוט מדהים!!! משתמשת ה-מ-ו-ן, מה הייתי עושה בלעדיך???
הכרובית מציתה לי את הדמיון……
בא לי לעשות עוף בתנור עם פרחי כרובית מפוזרים מסביב ברוטב עסיסי
יש לך אולי מתכון?
המון תודות!

שבי

היי ניקי!
רציתי לדעת אם אפשר לעשות את המתכון הזה גם עם כרובית קפואה.
תודה!

שרון

היי ניקי ,
אני לא יודעת איך חולטים?
החליטה נעשית על האש? והאם צריך מים שיכסו את הכרובית?
תודה וסליחה על הבורות.
את מקסימה!!

נתנאל

אני רק שאלה –
מהם העלים הירוקים שאיתם קישטת לאחר האפייה?

אומה

תודה אל המתכון הוא היא ממש טעים

כרמל

הבעיה עם כרובית שלמה שמסתתרים בה הרבה תולעים.