יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים טבעוניים מתכונים לתשעה באב תוספות

במיה עם עגבניות ונענע

22 יוני 2012
(Visited 13,348 times, 1 visits today)

במיה עם עגבניות ונענע

במיה או שאוהבים מאוד או שלא אוהבים אין באמצע. אצלי זאת תוספת חובה, בעלי לא מעביר ארוחה בלעדיה. (בטח קפואה למה לעבוד קשה ?)

מרכיבים:

בצל קטן קצוץ דק
כפית קמח
חצי חבילת במיה (קפואה)
2 עגבניות קצוצות דק
2 -3 כוסות מים
כפית גדושה פפריקה
חצי כפית כמון
סוכר במידה וצריך
2 כפיות נענע קצוצות (לא חובה)
כף א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל להוסיף את הקמח ולטגן עד שהוא נמס, להוסיף עגבניות לטגן כשתי דקות תבלינים, מים ונענע להרתיח ולהנמיך את האש.

2. להוסיף את הבמיה לנער שתשקע ברוטב לבשל כ 10 – 13 דקות ולבדוק טעמים.

גולשים מכינים וממליצים:

מיכל : "ניקי היקרה… הכנתי ויצא מעדןןןןן….. אני מבקרת אצלך באתר מספר פעמים בשבוע והכל יוצא נפלא וטעים…. והאתר שלך נגיש ומהנה… תודה!!"

הרשם
עדכן
54 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן