


במיה עם עגבניות ונענע
במיה או שאוהבים מאוד או שלא אוהבים אין באמצע. אצלי זאת תוספת חובה, בעלי לא מעביר ארוחה בלעדיה. (בטח קפואה למה לעבוד קשה ?)
מרכיבים:
בצל קטן קצוץ דק
כפית קמח
חצי חבילת במיה (קפואה)
2 עגבניות קצוצות דק
2 -3 כוסות מים
כפית גדושה פפריקה
חצי כפית כמון
סוכר במידה וצריך
2 כפיות נענע קצוצות (לא חובה)
כף א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח
הכנות:
1. לטגן את הבצל להוסיף את הקמח ולטגן עד שהוא נמס, להוסיף עגבניות לטגן כשתי דקות תבלינים, מים ונענע להרתיח ולהנמיך את האש.
2. להוסיף את הבמיה לנער שתשקע ברוטב לבשל כ 10 – 13 דקות ולבדוק טעמים.
26246 צפיות 15 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
מיכל : “ניקי היקרה… הכנתי ויצא מעדןןןןן….. אני מבקרת אצלך באתר מספר פעמים בשבוע והכל יוצא נפלא וטעים…. והאתר שלך נגיש ומהנה… תודה!!”
היי ניקי 🙂
מחפשת להכין במיה עם דגים. זה הולך יחד?
בוקר טוב. ראשית תודה על מתכונים אליפות. לא נכנסת בלעדיך למטבח.
גיליתי שאין לי עגבניות.
אבל יש לי שימורים של עגבניות מקולפות חתוכות דק זה יכול להוות תחליף? ואם כן כמה לשים? והאם אפשר להוריד את הסוכר במתכון ? תודה
הי ניקי
האם אוכליםמאת הבמיה כמו תבשיל קר או גמו תבשיל חם?
אפשר בלי הנענע ולשים עגבנייה אחת