כרובית ברוטב צ'ילי מתוק
אני מראש ממליצה להכין עם כרובית גדולה זה נגמר מהר תסמכו עליי בעניין הזה, זה מסוג המתכונים שקשה לומר לא. פרח אחר פרח זה מתחסל ואני מכינה הרבה באמת.
תחשבו על פרחי כרובית זהובים רכים ופריכים עם שום ופטרוזיליה ומעל הכל צ'ילי מתוק. אני מתה על מתכונים כאלה.
מרכיבים:
כרובית גדולה
4 שיני שום
3 כפות פטרוזיליה
3 – 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
מלח
הכנות:
1. למלא סיר עם מים ולהרתיח, לפרק את הכרובית לפרחים בגודל בינוני, אם הפרחים גדולים תחתכו באמצע לבשל כ 5 – 6 דקות, זה אמור להיות רך אבל לא מאוד שתישאר פריכות (תחשבו על הביס) לסנן.
2. למלא מחבת / סיר קטן בשמן לטגן את פרחי הכרובית עד שהם מזהיבים מכל הכיוונים ולהניח על נייר סופג.
*3. לסדר את פרחי הכרובית בצלחת הגשה לתבל עם מלח, לקצוץ את השום ולפזר מעל, בעזרת כף להזליף את הצ'ילי מתוק על הפרחי כרובית ולפזר את הפטרוזיליה מעל.
כדאי לדעת ש…
אפשר להכין את הכרובית יום מראש ולתבל לפני ההגשה,
כבר כתבתי שכדאי להכין הרבה ?
גולשים מכינים וממליצים:
שלי : "פשוט נפלא!! מומלץ בחום"