יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים טבעוניים מתכונים לפסח מתכונים לתשעה באב מתכונים מהירים וקלים תוספות

כרובית ברוטב צ'ילי מתוק

20 ספטמבר 2017
(Visited 27,573 times, 1 visits today)
כרובית ברוטב צ'ילי מתוק

כרובית ברוטב צ'ילי מתוק

אני מראש ממליצה להכין עם כרובית גדולה זה נגמר מהר תסמכו עליי בעניין הזה, זה מסוג המתכונים שקשה לומר לא. פרח אחר פרח זה מתחסל ואני מכינה הרבה באמת.
תחשבו על פרחי כרובית זהובים רכים ופריכים עם שום ופטרוזיליה ומעל הכל צ'ילי מתוק. אני מתה על מתכונים כאלה.

מרכיבים:

כרובית גדולה
4 שיני שום
3 כפות פטרוזיליה
3 – 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • אורז עם ירקות ארוחה בסיר – אין לי כוח להכין כלום

    אני רוצה לשתף אתכם בארוחת "אין לי כוח להכין כלום" ובכל זאת אני צריכה לארגן משהו קל ובימים החמים שעוברים עלינו למי יש חשק לאכול משהו כבד אז הלכתי על הירקות שהיו לי במקרר רציתי כמה שיותר צבעים שיהיה יפה בעיניים.
    זה נראה לא הכי הגיוני אבל זה יוצא מאוד טעים, בא לכם חיים קלים ? הגעתם למקום הנכון קבלו את ארוחת אין לי כוח להכין כלום שלי זה עומד לככב במטבחים שלכם.

  • צ'יפס זיגזג קריספי כמו בבורגר ראנץ

    אני כבר המון זמן מתכננת להכין צ'יפס זיגזג אבל לא היה לי את הכלי המתאים ובסוף מצאתי אחד כזה במגירת הכלים במטבח של אמא שלי ואוו איך הייתי מאושרת עכשיו אני יכולה להתקדם.
    לא רציתי להכין סתם צ'יפס אלא צ'יפס קראנצ'י כשנותנים ביס שומעים את ההתפצחות בפה הקרנצ'יות הורסת בפירוש צ'יפס שכיף לאכול וליד שניצלים זה חלומי.
    בשביל להגיע למצב של צ'יפס מושלם יש שלבים בדרך זה לוקח קצת זמן אבל חלק מהשלבים אפשר להכין מראש תשמעו לי התוצאה הסופית שווה הקריספיות מורגשת בכל ביס.
    בקשר לכלי אומנם התלהבתי ממנו אבל אין בעיה להשתמש בסכין.

  • אורז צהוב של בתי מלון

    היינו בחופשה והאורז הזה הוגש בכל ארוחה גם צהריים גם ערב אנשים חיסלו אותו כאילו בחיים לא טעמו אורז,
    זה הדבר הראשון שניגשו אליו בכל המבחר הגדול שהיה שם. בחיים שלי לא ראיתי אורז שמתחסל כל כך מהר והיו שם כמויות.
    ברגע שטעמתי הבנתי על מה כל המהומה זה היה אורז טעים ברמות וכולה אורז צהוב עם אטריות.
    חזרנו הבייתה ואמרתי לעצמי שאני חייבת להכין את האורז הזה, הוא גם יפהפה בהגשה מייד מושך את העין, למחרת צהריים הכנתי אותו בתוספת לשניצלים, צ'יפס וסלט ירקות אח כמה טעים והכי חשוב זה פשוט להכנה ובלי להסתבך.

    4 – 5 מנות

  • תפוחי אדמה אפויים בתנור

    אין ארוחה בלי תפוחי אדמה זאת התוספת המושלמת, חיפשתי להכין תוספת מהירה ושיהיה כמה שיותר פשוט לא הייתי בעניין להסתבך כי הרי הפשטות גוברת על הכל במיוחד כשצריך להכין אוכל מהיר.
    הלכתי על תפוחי אדמה ורציתי שהם יכנסו כמה שיותר מהר לתנור הרי השעון דופק והצהריים בדרך.
    פחות 10 דקות התבנית נכנסה לתנור זה פשוט מהיר וטעים ליד הבשר זה מושלם. חתכתי סלט ירקות ואפילו הכנתי סלט חצילים. איזה כיף של ארוחת צהריים בתאבון הייתי כאן.

    4 מנות

הכנות:

1. למלא סיר עם מים ולהרתיח, לפרק את הכרובית לפרחים בגודל בינוני, אם הפרחים גדולים תחתכו באמצע לבשל כ 5 – 6 דקות, זה אמור להיות רך אבל לא מאוד שתישאר פריכות (תחשבו על הביס) לסנן.

2. למלא מחבת / סיר קטן בשמן לטגן את פרחי הכרובית עד שהם מזהיבים מכל הכיוונים ולהניח על נייר סופג.

*3. לסדר את פרחי הכרובית בצלחת הגשה לתבל עם מלח, לקצוץ את השום ולפזר מעל, בעזרת כף להזליף את הצ'ילי מתוק על הפרחי כרובית ולפזר את הפטרוזיליה מעל.

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין את הכרובית יום מראש ולתבל לפני ההגשה,
כבר כתבתי שכדאי להכין הרבה ?

כרובית ברוטב צ'ילי מתוקכרובית ברוטב צ'ילי מתוקכרובית ברוטב צ'ילי מתוק

גולשים מכינים וממליצים:

שלי : "פשוט נפלא!! מומלץ בחום"

הרשם
עדכן
14 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות