מתכון לתפוחי אדמה ובטטות אפויים בתנור
הכי טעים שיש! זאת התוספת הכי פשוטה וקלה להכנה בלי קיצורי דרך או טריקים בכל זאת לא משנים ממתכונים קלאסיים, תפוחי אדמה אפויים עם בטטות יש יותר קלאסי מזה ? כל הטוב הזה נכנס לתבנית אחת.
זאת התוספת שתמיד מתחסלת ראשונה ילדים מבוגרים כולם אוהבים אותה, הכי יפה להגיש את התבנית כמו שהיא למרכז השולחן , אתם יודעים מה הסוד של המתכון הזה ? אי אפשר לטעות איתו אם פעם, להכין ולהנות מתוספת טובה.
3 – 4 מנות
מרכיבים:
קילו תפוחי אדמה חתוכים לפלחים
בטטה גדולה חתוכה לפלחים
1/3 כוס שמן זית גם קנולה הולך
חצי כף פפריקה מתוקה
כפית שום כתוש
חצי כפית כורכום
חצי כפית פלפל שחור
כפית מלח
הכנות:
1. להרתיח סיר עם מים מומלחים, לבשל את התפוחי אדמה 7 דקות ולסנן.
2. לחמם תנור ל 190 מעלות, לאפות את הירקות כ 50 דקות.