מתכון לתפוחי אדמה ובטטות אפויים בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מתכון לתפוחי אדמה ובטטות אפויים בתנור

מתכון לתפוחי אדמה ובטטות אפויים בתנור

מתכון לתפוחי אדמה ובטטות אפויים בתנור, 10 דקות על השעון וזה נכנס לתנור, מומלץ בחום הירקות האלה פשוט מעולים והם מתאימים לכל ארוחה. הילדים מחסלים אותם במהירות.

מרכיבים:

קילו תפוחי אדמה חתוכים לפלחים
בטטה גדולה חתוכה לפלחים
1/3 כוס שמן זית גם קנולה הולך
כף פפריקה מרוקאית
כפית שום כתוש
חצי כפית כורכום
פלפל לבן
מלח

הכנות:

1. לחלוט את תפוחי האדמה כ 7 דקות ולסנן.

2. לערבב את כל המצרכים להכניס לתנור חם, לאפות על 180 מעלות כ 45 דקות.

94783 צפיות 72 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

122
תגובות

  הרשם  
עדכן
יעל

חולטים לפני או אחרי שחותכים את התפוחי אדמה?

טלי

בוקר טוב ניקי,
אני רוצה להכין את התפוחי אדמה לשבת.
האם ניתן להחליף את הבטטה בגזר?
תודה רבה!

שולמית

הי ניקי, רק רציתי לחזק אותך על השיתוף. יש לך הרבה קוראים והנושא הזה חשוב לכולנו…
תודה לך!

יפית קלוש

הי ניקי המקסימה !
באופן כללי אם לא בא לי לחלוט אז אני פשוט אופה יותר זמן, עד שהתפוא רכים ?

שיר

היי ניקי,
בטח זו שאלה ממש טפשית אבל אם לא אשאל לא אדע.
לחלוט הכוונה לבשל במים, נכון?

נועה

היי ניקי. פפריקה מתוקה ?

דני

גם את הבטטה לחלוט?