


מתכון לתפוחי אדמה ובטטות אפויים בתנור
מתכון לתפוחי אדמה ובטטות אפויים בתנור, 10 דקות על השעון וזה נכנס לתנור, מומלץ בחום הירקות האלה פשוט מעולים והם מתאימים לכל ארוחה. הילדים מחסלים אותם במהירות.
מרכיבים:
קילו תפוחי אדמה חתוכים לפלחים
בטטה גדולה חתוכה לפלחים
1/3 כוס שמן זית גם קנולה הולך
כף פפריקה מרוקאית
כפית שום כתוש
חצי כפית כורכום
פלפל לבן
מלח
הכנות:
1. לחלוט את תפוחי האדמה כ 7 דקות ולסנן.
2. לערבב את כל המצרכים להכניס לתנור חם, לאפות על 180 מעלות כ 45 דקות.
107424 צפיות 34 צפיות היום
הכנתי לצהריים. יצא פגז!!!!!
היי ניקי…יכולהיות ששאלו אבל לצערי אין לי זמן לעבור על התגובות היום…הזמן קצר והמלאכה מרובההאם ניתן להשתמש בפלפל שחור אין לי לבן?
הי ניקי, בזכותך אני מבשלת דברים טעימים…..
הכנתי כבר את המנה הזו ויצא מדהים! תודה!
יש לי הרבה אורחים בארוחת שישי ויש לי המון עבודה מחר יש מצב להכין את זה היום בלילה ומחר רק לחמם? או שזה יהרוס הכל? ממש תודה
היי ניקי, במה תורמת החליטה? זה רק כדי לקצר את זמן האפיה או שזה משפר את הטעם? מתלבטת אם לוותר עליה..
היי ניקי
האם לכסות את התבנית בנייר כסף?
דבר נוסף, האם התפוחי אדמה והבטטה יכולים להיות בתנור למשך שעתיים – שלוש?
אני הוספתי גם פירור לחם מעל בשביל שזה יצא קרנצ׳י וזה יצא פשוט טעים …תודה רבה לך ניקי אני מאוד אוהבת את האתר שלך
הי
אתר מקסים
מה הכוונה לחלוט??