מתכון לתפוחי אדמה ובטטות אפויים בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מתכון לתפוחי אדמה ובטטות אפויים בתנור

מתכון לתפוחי אדמה ובטטות אפויים בתנור

מתכון לתפוחי אדמה ובטטות אפויים בתנור, 10 דקות על השעון וזה נכנס לתנור, מומלץ בחום הירקות האלה פשוט מעולים והם מתאימים לכל ארוחה. הילדים מחסלים אותם במהירות.

מרכיבים:

קילו תפוחי אדמה חתוכים לפלחים
בטטה גדולה חתוכה לפלחים
1/3 כוס שמן זית גם קנולה הולך
כף פפריקה מרוקאית
כפית שום כתוש
חצי כפית כורכום
פלפל לבן
מלח

הכנות:

1. לחלוט את תפוחי האדמה כ 7 דקות ולסנן.

2. לערבב את כל המצרכים להכניס לתנור חם, לאפות על 180 מעלות כ 45 דקות.

89307 צפיות 154 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

122
תגובות

  הרשם  
עדכן
עידנאור

הכנתי לצהריים. יצא פגז!!!!!

בטי

היי ניקי…יכולהיות ששאלו אבל לצערי אין לי זמן לעבור על התגובות היום…הזמן קצר והמלאכה מרובההאם ניתן להשתמש בפלפל שחור אין לי לבן?

אביב

הי ניקי, בזכותך אני מבשלת דברים טעימים…..
הכנתי כבר את המנה הזו ויצא מדהים! תודה!
יש לי הרבה אורחים בארוחת שישי ויש לי המון עבודה מחר יש מצב להכין את זה היום בלילה ומחר רק לחמם? או שזה יהרוס הכל? ממש תודה

לנה

היי ניקי, במה תורמת החליטה? זה רק כדי לקצר את זמן האפיה או שזה משפר את הטעם? מתלבטת אם לוותר עליה..

שןשן

היי ניקי

האם לכסות את התבנית בנייר כסף?
דבר נוסף, האם התפוחי אדמה והבטטה יכולים להיות בתנור למשך שעתיים – שלוש?

חנה

אני הוספתי גם פירור לחם מעל בשביל שזה יצא קרנצ׳י וזה יצא פשוט טעים …תודה רבה לך ניקי אני מאוד אוהבת את האתר שלך

אתי

הי
אתר מקסים
מה הכוונה לחלוט??