מתכון לתפוחי אדמה ובטטות אפויים בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מתכון לתפוחי אדמה ובטטות אפויים בתנור

מתכון לתפוחי אדמה ובטטות אפויים בתנור

מתכון לתפוחי אדמה ובטטות אפויים בתנור, 10 דקות על השעון וזה נכנס לתנור, מומלץ בחום הירקות האלה פשוט מעולים והם מתאימים לכל ארוחה. הילדים מחסלים אותם במהירות.

מרכיבים:

קילו תפוחי אדמה חתוכים לפלחים
בטטה גדולה חתוכה לפלחים
1/3 כוס שמן זית גם קנולה הולך
כף פפריקה מרוקאית
כפית שום כתוש
חצי כפית כורכום
פלפל לבן
מלח

הכנות:

1. לחלוט את תפוחי האדמה כ 7 דקות ולסנן.

2. לערבב את כל המצרכים להכניס לתנור חם, לאפות על 180 מעלות כ 45 דקות.

66878 צפיות 90 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

106
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרה מתתיהו

שלום ניקי
האם אשר להכין רק עם בטטות?

פסי

הי, ניקי, מה זה לחלוט?

מירב

שלום ניקי,
יש לי רק פפריקה מתוקה. זה קריטי?
מתי משתמשים במתוקה ומתי במרוקאית?

תודה רבה ושבת שלום!

מאיה

היי אשמח אם תוכלי לענות בהקדם 🙂 האם צריך לקלף את תפוחי האדמה והבטטה ?

טליה

היי ניקי
יש לי רק חצי קילו תפוחי אדמה. האם לצמצם כמויות של תבלינים? ואם כן, כמה?
תטדה

אורית

תודה רבה יל המתכונים!
האם צריך לכסות את התפוחי אדמה בזמן האפייה?

שרה

ניקי שלום,
אין לי פלפל לבן אפשר להשתמש בפלפל שחור במקום ?