מתכון לתפוחי אדמה ובטטות אפויים בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מתכון לתפוחי אדמה ובטטות אפויים בתנור

מתכון לתפוחי אדמה ובטטות אפויים בתנור

מתכון לתפוחי אדמה ובטטות אפויים בתנור, 10 דקות על השעון וזה נכנס לתנור, מומלץ בחום הירקות האלה פשוט מעולים והם מתאימים לכל ארוחה. הילדים מחסלים אותם במהירות.

מרכיבים:

קילו תפוחי אדמה חתוכים לפלחים
בטטה גדולה חתוכה לפלחים
1/3 כוס שמן זית גם קנולה הולך
כף פפריקה מרוקאית
כפית שום כתוש
חצי כפית כורכום
פלפל לבן
מלח

הכנות:

1. לחלוט את תפוחי האדמה כ 7 דקות ולסנן.

2. לערבב את כל המצרכים להכניס לתנור חם, לאפות על 180 מעלות כ 45 דקות.

89144 צפיות 103 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

122
תגובות

  הרשם  
עדכן
ריקי

הי ניקי
יש לחלוט רק את תפוחי האדמה או גם את הבטטות

רונה

שאלה לי..
את תפוחי האדמה לחלוט שלמים ואז לחתוך או לחלוט אותם כשהם כבר חתוכים לפלחים?

שירלי

היי ניקי, יש עדיין את המתכון של תפוחי אדמה של בעלך?

עינבל

הכנתי כבר פעמיים יצא טעים ברמות! אי אפשר להפסיק…

שרית

הי ניקי,
אפשר להכין היום ולחמם מחר על הפלטה? או שזה לא יהיה טעים?

שרה מתתיהו

תודב רבה ניקי. איו כמוך!

שלומית

אין מילים, יצא מושלם. ארחתי את חמותי וחמי בשבת, כל השולחן היה מתכוני ניקי. תפו’א האלו יצאו נפלא, פוקצה וסלט חצילים מטריף, קציצות של אהבה ועוגת תפוז קוקוס. קבלתי המון מחמאות והכל בזכותך!