


ירקות מאודים
ירקות מאודים תבשיל קלאסי כשעושים סדר במקרר, כל הירקות שיש בבית, אפשר להכניס בפנים. מתאים בתוספת אורז, פירה, או סתם כך על לחם טרי, יוצא צבעוני ויפה,
יופי של תוספת, אני יכולה לאכול ישר מהמקרר בלי לחמם קודם, והכי חשוב קלי קלות הכנה וטעים מאוד.
לא לשכוח את החלה הטרייה ליד, מצידי אפשר לוותר על המנה העיקרית ולאכול רק את זה.
מרכיבים:
2 בצלים חתוכים לקוביות
2 חצילים חתוכים לקוביות
3 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות
3 קישואים חתוכים לקוביות
2 עגבניות חתוכות לקוביות
קופסת רסק עגבניות קטנה
1.5 כוס מים
סוכר
א. מרק
מל”פ (מלח, פלפל)
הכנות:
1. לחמם מחבת עם כמה כפות שמן, להוסיף את הבצל ולטגן כמה דקות תוך כדי בחישה, להוסיף את החציל ולהמשיך לטגן, להוסיף את הפלפלים ולהמשיך את הטיגון, כשהירקות מעט מתרככים להוסיף את העגבניות לטיגון קצר ולהוסיף את שאר המצרכים.
- 2. לבשל כ 15 – 20 דקות, מידי פעם לערבב ולבדוק טעמים.
הערות: תשאירו משהו לארוחה ולא לחסל הכל ישירות מהסיר’ מדברת מישהי שרק “טועמת” כל פעם ומשום מה מחסלת.
גולשים מכינים וממליצים:
גולדי : “הכנתי השבוע, יצא טעים מאוד!! וגם בעלי שלא נוגע בחצילים ביקש עוד.. ואהב ממש..
מומלץ ביותר!”
אפשרי להוסיף גזר? אם כן איך לחתוך?ומתי להוסיףהאם אחריטיגון הבצל?תודה
היה חסר לי טעמים, הוספתי תבלין גריל עוף ותבלין שאורמה, יצא טעים מאוד.
תודה ניקי אני תמיד נעזרת במתכונים הטעימים שלך
היי ניקי -מושלם.צריך לקלף את הירקות-החציל והקישואים?תודה
כמו שהבטחת קל להכנה וטעים ברמות.
תודה רבה לך.
וואו איזה ריח יש בבית בזכותך. שואלת מתי צריך להוסיף את הרסק וכו’, כשכל הירקות רכים או לפני?
היי ניקי איך משתמשים עם החציל??צריך לקלף קודם שחותכים או עם הקליפה?